Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PUÇOL

Els veïns de Puçol tornen a la Costera per a cultivar el seu hort d'oci

Com a novetat, els veïns de Puçol als que els haja tornat a tocar un hort podran treballar durant altres dos anys el mateix terreny que han estat cultivant
REDACCIÓ - 18/11/2017
Sorteig dels horts d
Sorteig dels horts d"oci a Puçol. EPDA

El passat dijous 16 de novembre es van sortejar les 21 parcel·les habilitades en la Costera per a l'activitat d'horts d'oci. Com a novetat, els veïns de Puçol als que els haja tornat a tocar un hort podran treballar durant altres dos anys el mateix terreny que han estat cultivant.

"Oferirem cursos de formació en agricultura ecològica, com hem fet fins ara; igual que l'any passat, amb la gent de l'associació Sembra en Saó", ha explicat Juanjo Manzaneque, regidor de Medi Ambient. "A banda d'aquest curs, la nostra intenció és realitzar un curs de compostatge perquè els usuaris puguen reciclar per si mateixos el material que usen en els horts".

Els agraciats no hauran d'ocupar-se de cap despesa. "L'Ajuntament subministra tot mentre ells fan ús de la seua parcel·la», ha detallat Juanjo. Durant els dos anys següents, el grup haurà de concentrar-se en «treballar la seua parcel·la i disfrutar de la naturalesa".

En total, es van sortejar 21 parcel·les, de les quals 18 van correspondre a usuaris particulars i, les 3 restants, a associacions. «Tots els horts tenen a algú assignat, i a més comptem amb 6 usuaris de reserva», finalitza l'edil. "Ens agradaria poder augmentar l'oferta; si hi ha molta gent interessada a utilitzar un hort, tractarem d'ampliar-la en un futur".

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Aquest pressupost està dotat d'un total 10.165.000 euros, 165.000 més respecte al de l'any passat

Otras noticias en sucesos

Los bomberos han extinguido al mediodía de hoy un incendio en un autobús de línea regular en la carretera CV-35 (pista de Ademuz). Aún se desconocen las causas del fuego por el que, afortunadamente, no ha habido que lamentar daños personales.
Detenidas 20 personas y realizados cinco registros en los que se intervino abundante documentación, además de terminales móviles y tarjetas bancarias
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.