Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PUÇOL

Els veïns de Puçol tornen a la Costera per a cultivar el seu hort d'oci

Com a novetat, els veïns de Puçol als que els haja tornat a tocar un hort podran treballar durant altres dos anys el mateix terreny que han estat cultivant
REDACCIÓ - 18/11/2017
Sorteig dels horts d Sorteig dels horts d"oci a Puçol. EPDA

El passat dijous 16 de novembre es van sortejar les 21 parcel·les habilitades en la Costera per a l'activitat d'horts d'oci. Com a novetat, els veïns de Puçol als que els haja tornat a tocar un hort podran treballar durant altres dos anys el mateix terreny que han estat cultivant.

"Oferirem cursos de formació en agricultura ecològica, com hem fet fins ara; igual que l'any passat, amb la gent de l'associació Sembra en Saó", ha explicat Juanjo Manzaneque, regidor de Medi Ambient. "A banda d'aquest curs, la nostra intenció és realitzar un curs de compostatge perquè els usuaris puguen reciclar per si mateixos el material que usen en els horts".

Els agraciats no hauran d'ocupar-se de cap despesa. "L'Ajuntament subministra tot mentre ells fan ús de la seua parcel·la», ha detallat Juanjo. Durant els dos anys següents, el grup haurà de concentrar-se en «treballar la seua parcel·la i disfrutar de la naturalesa".

En total, es van sortejar 21 parcel·les, de les quals 18 van correspondre a usuaris particulars i, les 3 restants, a associacions. «Tots els horts tenen a algú assignat, i a més comptem amb 6 usuaris de reserva», finalitza l'edil. "Ens agradaria poder augmentar l'oferta; si hi ha molta gent interessada a utilitzar un hort, tractarem d'ampliar-la en un futur".

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Toni Cantó visita junto al candidato a la Alcaldía, Toni Subiela, las obras paralizadas y revindica mejoras en materia de infraestructuras

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Los bomberos los localizaron a las 5 de la madrugada y pasaron toda la noche con ellos
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.