Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ESTIVELLA

Estivella se suma a la campanya de divulgació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible impulsada per la Generalitat

La finalitat es trebalar per a posar fi a la pobresa, lluitar contra les desigualtats, la injustícia i fer front al canvi climàtic
REDACCIÓN - 16/02/2017
L L"alcalde d"Estivella amb el director general de Cooperació i Solidaritat durant la signatura del conveni. EPDA

El municipi de Estivella s'adhereix a la campanya promoguda per la Generalitat de divulgació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'ONU promoguda per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació. El director general de Cooperació Federico Buyolo ha dit, durant la presentació de la campanya este matí a Estivella, que "la millor forma d'arribar a la ciutadania és treballar els Objectius de Desenvolupament Sostenible amb els ajuntaments de la Comunitat Valenciana". Un acte al qual també ha assistit l'alcalde d'este municipi, Rafa Mateu, qui ha mostrat la seua satisfacció per l'adhesió voluntària d'Estivella a l'Aliança de Ciutats.

A més, Buyolo ha remarcat que els ajuntaments tenen un paper clau perquè "són la institució més propera a la ciutadania". Amb Estivella ja són 20 les localitats que s'han adherit a esta iniciativa, a més de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

L'Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible és un projecte de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació per a implicar als ajuntaments i sensibilitzar a la societat valenciana sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (ONU).

L'Aliança de Ciutats és una iniciativa del Consell per a implicar als ajuntaments en la sensibilització de la societat valenciana sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides (ONU) i així posar fi a la pobresa, lluitar contra les desigualtats, la injustícia i fer front al canvi climàtic.

L'Ajuntament d'Estivella, mitjançat acord de ple de 24 de novembre de 2016, va manifestar la seua adhesió a aquesta Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible. En el marc de l'Aliança de les Ciutats de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb la Generalitat, es promou una campanya de promoció i informació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible dirigida a la població escolar de Primària, Secundària, Batxillerat i Formació Professional del municipi mitjançant l'exposició de un roll-up que exposa els Objectius del Desenvolupament Sostenibles en aquests centres educatius i instal·lacions municipals, amb la finalitat de desenvolupar coneixements, valors i competències per a contribuir a l'assoliment d'aquests objectius i sensibilitzar sobre la importància del seu compliment.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

La vía pecuaria está en desuso desde hace tres años debido a una riada y afecta a agricultores y vecinos de ambos municipios

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Se han incautado vehículos y motocicletas valorados en más de 100.000 euros, joyas, un kilo de cocaína, seis inmuebles valorados en 300.000 euros, una pistola detonadora, aparatos electrónicos y 40.000 euros en metálico
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.