Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA POBLA DE VALLBONA

EUPV posa en valor el "gran treball" dels seus representants als ajuntaments del Camp del Túria

La coordinadora general d'Esquerra Unida, Rosa Pérez Garijo ha visitat hui al Camp del Túria
REDACCIÓ - 11/06/2018
EUPV posa en valor el EUPV posa en valor el "gran treball" dels seus representants als ajuntaments del Camp del Túria

Pérez Garijo, que ha tornat a incidir en què el principal objectiu de la formació d'esquerres es tornar a Les Corts Valencianes en 2019, ha remarcat que els regidors i regidores d'EUPV són els que estan marcant la diferència a les diferents administracions on estan. "Som garants de polítiques de clara ruptura democràtica i blindatge de drets socials. És en aquest punt on els representants d'EUPV treballen per a blindar eixos drets socials per què la ciutadania tinga cobertes les necessitats bàsiques", ha explicat, qui ha afegit que, a més a més, "són els que estem treballant la memòria històrica, el laïcisme, la participació ciutadana i el feminisme, entre altres".

Per la seua banda, Carmen Veses, qui ha insistit en què als ajuntaments on està Esquerra Unida es nota ideològicament el seu treball d'esquerres, ha parlat de la polèmica sorgida al voltant del centre de menors que es vol construir a Llíria. "Se està creant un malestar innecessari totalment, odi contra persones que encara no han arribat sense cap motiu. Jo crec que les reivindicacions haurien de ser al revés, es a dir, garantir un bon treball en eixe centre, que els menors tinguen les millors condicions perquè els que són contraris van en contra de la convivència en el propi municipi i això és molt greu".

Així mateix, Javier Descalzo s'ha referit al concepte de govern obert. "Estem treballant estretament amb les diferents administracions perquè aquesta pràctica política es consolide i, finalment, queden clars els conceptes de transparència, participació i rendició de comptes". Tampoc s'ha oblidat el regidor de la Pobla de Vallbona de recordar les deficiències que pateix la comarca a nivell de mobilitat i de deficiències en infraestructures de carreteres.

Per últim, Rafa Gómez ha parlat de la importància de la lluita dels drets socials i de la importància de tindre recursos per a implementar eixes polítiques d'esquerres. El regidor de Riba-roja ha manifestat que "les mancances a nivell de la diversitat funcional i la salut mental comencen a moure's gràcies als partits d'esquerres" i ha recordat també el centre d'acollida que s'està impulsant a nivell comarcal per a aquelles persones sense sostre.

Referèndum per les confluències

Respecte al tema de la confluència de la formació d'esquerres amb altres forces, la coordinadora d'EUPV ha explicat que aquesta mateixa setmana comença el referèndum on la afiliació decidirà si està d'acord o no amb l'acord al qual ha arribat la direcció federal. "Si finalment guanya el sí, nosaltres començarem a treballar la confluència en els nostres territoris des de la nostra autonomia organitzativa per a construir candidatures d'Unitat Popular", ha remarcat.

Otras noticias en C. Túria

La pel·lícula “Bohemian Rhapsody” marca l'inici del cicle que es tancarà l'1 de setembre, amb un total de 26 films en 60 sessions
Las instalaciones permanecerán abiertas a lo largo de todo el verano hasta el día 22 de septiembre

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Se han incautado vehículos y motocicletas valorados en más de 100.000 euros, joyas, un kilo de cocaína, seis inmuebles valorados en 300.000 euros, una pistola detonadora, aparatos electrónicos y 40.000 euros en metálico

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.