Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
FAURA

Faura aconseguix l'emblemàtic edifici La Protectora

L'objectiu de l'Ajuntament és convertir-lo en un nou equipament cultural
REDACCIÓ - 07/06/2018
Edifici de La Protectora. EPDA Edifici de La Protectora. EPDA
L'emblemàtic edifici La Protectora ja forma part del patrimoni del poble de Faura. Després de mesos de converses i de reunions finalment l'associació Societat de Foment de l'Agricultura ha cedit el local de La Protectora a l'Ajuntament, fent-se ja efectiva la signatura davant notari. L'Ajuntament s'ha compromés a deixar un espai perquè es puga reunir l'associació, i a programar, de manera anual, la celebració d'unes jornades d'interés agrari. L'objectiu de l'Ajuntament és convertir-lo en un nou equipament cultural del poble. Com a edifici protegit pel PGOU es mantindrà la façana modernista de principis de segle passat. Pel que fa al seu interior, la planta baixa es convertirà en una gran sala diàfana amb capacitat per a 300 persones. Pel que fa a la segona planta, l'Ajuntament encara està estudiant diferents opcions d'ús. Aquest projecte cultural és una gran aposta de l'Ajuntament per continuar dotant al poble d'instal•lacions i espais de trobada, amb el valor afegit del pes històric que aporta aquest edifici al nostre poble. En eixe sentit, l'Ajuntament vol manifestar el seu agraïment a tots els membres de la Societat de Foment de l'Agricultura per haver fet possible aquesta cessió. Amb aquesta adquisició, ja són dos els edificis històrics del carrer Major que formen part del patrimoni municipal, que es pot veure ampliat, en estar l'Ajuntament estudiant l'adquisició d'un altre edifici emblemàtic del carrer Major, La Corbella, que per les seues dimensions sí que dóna per a albergar un auditori. En cas de materialitzar-se aquesta adquisició, serien patrimoni municipal tres edificis històrics de gran càrrega sentimental per als faurers i faureres.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

Muniesa anuncia más presupuesto para el deporte, un aumento de las ayudas sociales y un plan de limpieza
Enric Ariño: “Hemos elevado una propuesta a Adif para que haga estas valoraciones cuando tenga que expropiar estos terrenos y tenga que indemnizar a los propietarios”

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.