Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
FAURA

Faura acull el curs 'Empodera't, dona' de la Federació d'Associacions de Dones Rurals

El curs tindrà lloc del 5 al 8 de novembre
REDACCIÓ - 05/11/2018
Casa consistorial de Faura. EPDA Casa consistorial de Faura. EPDA
El curs "Empodera't, Dona" arriba a Faura els dies 5, 6, 7 i 8 de novembre. Aquest curs està impulsat per la Direcció General de l'Institut Valencià de les Dones, i organitzat per Federació d'Associacions de Dones Rurals (FADEMUR PV) que compta amb el suport de l'Ajuntament de Faura. "Empodera't, Dona" és un taller de formació que pretén ajudar les dones amb més dificultats a adquirir eines perquè puguen emprendre alguna activitat que els ajude a tenir una eixida laboral. El curs està dividit en sessions de dues hores diàries impartides per una psicòloga especialista. "Les assistents, seleccionades des dels serveis socials de la Mancomunitat, podran donar resposta a preguntes com per exemple, què fer per a eixir de la situació de desigualtat o què poden aportar les dones a la societat, a més d'aprendre què és l'empoderament i que puguen contemplar l'emprenedoria com una futura eixida laboral, ja que juntes som més fortes", assenyalen des de la regidoria de Serveis Socials, Elvira Bonanad. FADEMUR és la Federació d'Associacions de Dones Rurals, que treballa perquè desaparega la triple discriminació que viuen les dones rurals, en exercir una activitat econòmica sotmesa a grans incerteses, en un entorn molt masculinitzat i en un mitjà amb poc suport social que les ajude amb les tasques familiars. Mitjançant aquesta entitat, les dones rurals denuncien les situacions de discriminació i desigualtat, contribueixen a millorar la formació i la capacitació; i reivindiquen el reconeixement del paper que les dones exerceixen en l'estabilitat i el desenvolupament del món rural.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

“Frente a los dogmatismos de la izquierda, nuestra gente apuesta por la libertad de elección”
Los socialistas presentan una batería de iniciativas para ayudar a los establecimientos y negocios de proximidad de la ciudad

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
La niña fue localizada en la estación de autobuses de Madrid donde al parecer había viajado para conocer a un joven
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.