Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
FAURA

L'Ajuntament de Faura estrena pàgina web

El nou portal ofereix un disseny completament renovat i més intuitiu
REDACCIÓ - 21/11/2017
Els internautes que visiten d'ara endavant www.faura.es trobaran una nova pàgina web. L'Ajuntament ha modificat totalment la imatge del seu portal, canviant colors, disseny i menús. A més, des de l'inici de la pàgina quatre icones informen de la presència que la institució té també en Facebook, Twitter, Youtube i Instagram. D'aquesta manera, és possible accedir des d'ací a cadascun d'eixos perfils en les mencionades xarxes socials. El color granat que predominava en l'antiga versió de la web ha donat pas al verd, que apareix en la tipografia i en diversos elements del disseny. I és que el verd és un dels distintius de Faura, enclavada als peus de la muntanya de La Rodana i envoltada per camps de tarongers. Uns recursos naturals que formen part de l'atractiu i la senya d'identitat del poble. La renovada web incorpora, a més dels menús desplegables ja existents anteriorment i que contenen informació que s'engloba sota els apartats de "l'Ajuntament", "el poble", "tràmits i gestions" i "Viu Faura", una nova divisió per seccions amb icones que destaquen alguns dels apartats. L'objectiu és facilitar al visitant l'accés a la informació més rellevant i fer la pàgina més intuitiva. Huit grans blocs agrupen dades referents, entre altres temes, al perfil del contractant, la participació ciutadana o la seu electrònica. Aquest últim permetrà al visitant fer qualsevol tràmit en línia i accedir al portal de la transparència, des d'on s'aposta per un govern obert que facilite que la informació relativa al funcionament de l'Ajuntament estiga a l'abast de qualsevol ciutadà. D'altra banda, entre aquestos nous botons s'ha inclòs un denominat "Arxiu audiovisual", que en clicar enllaça amb el canal que l'Ajuntament té en Youtube i que permet visualitzar vídeos promocionals del poble o vídeos informatius creats amb motiu de les Falles, la Fira o les festes, entre altres esdeveniments. Així, una de les llistes de reproduccions que es pot trobar a aquest canal està conformada per tots el vídeos dels plens, que han sigut gravats i emesos en streaming, via Les Valls TV, des de la sessió del 30 de maig de 2016. Per últim, la portada de la nova pàgina ofereix una notícia destacada encapçalant un llistat amb altres notícies. I, a un costat, una agenda en forma de calendari informa a l'internauta dels pròxims esdeveniments que tindran lloc al municipi.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

La Sociedad Española de Inmunología y Alergia Pediátrica ha otorgado una beca para llevar a cabo el estudio y la implantación de medidas preventivas y de formación
La cuenta cambió su alias en twitter cuando se dio cuenta de la polémica

Otras noticias en sucesos

Los bomberos los localizaron a las 5 de la madrugada y pasaron toda la noche con ellos
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.