Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
FAURA

Faura inicia la redacció del Pla d'Igualtat de l'Ajuntament

El seu objectiu és intentar aconseguir una igualtat real i efectiva entre els i les treballadores
REDACCIÓ - 15/12/2018
Imatge d Imatge d"arxiu de Faura amb motiu del 25N.
L'Ajuntament de Faura ha començat a treballar amb el primer Pla intern d'igualtat d'oportunitats per als treballadors i treballadores. El seu objectiu és intentar aconseguir una igualtat real i efectiva entre els homes i les dones de la plantilla de l'ajuntament, perquè el personal conega millor els seus drets i, alhora, siguen els transmissors de pràctiques i tractaments que tendisquen a la supressió de qualsevol classe de desigualtat en relació al sexe. 
El pla serà elaborat per una Comissió d'Igualtat formada per tres representants de les formacions polítiques municipals i tres treballadors i treballadores de l'Ajuntament, amb el suport i l'assessorament d'una empresa especialitzada en polítiques públiques d'igualtat i amb una llarga trajectòria en el sector, i amb l'ajuda d'una subvenció de la Diputació de València per fomentar la posada en marxa de polítiques d'igualtat als consistoris. La Comissió treballarà amb el Pla a partir de l'informe diagnòstic, pas inicial de qualsevol pla, on es recullen les dades que s'han de tindre compte per a dissenyar els programes d'actuació que permetran aconseguir la igualtat d'oportunitats entre dones i homes en l'Ajuntament de Faura.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

El alcalde de Sagunt y la delegación de Turismo participarán del 22 al 24 de marzo a la feria, tras el éxito obtenido el año pasado
La regidora de Festes destaca la coordinació i el bon treball de totes les parts implicades en el desenvolupament de les festes

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.