Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MANISES

Finalitza el primer tram de neteja del riu Túria de Manises

Està previst que hi haja una brigada de manteniment entre Paterna, Quart de Poblet i Manises
REDACCIÓ - 02/04/2019
Parc Natural del Túria Parc Natural del Túria

Des de fa ja unes setmanes s'han dut a terme les tasques de neteja del riu Túria i , per tant, gràcies a la col·laboració de la Conselleria de Medi Ambient, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, la Diputació de València, el Parc Natural del Túria i l'Ajuntament de Manises, la zona del riu de Manises ja està neta de pont a pont.

S'ha fet el primer tram d'actuació des de l'escala tercera fins al pont entre Manises i Paterna. Ara que el riu està net, és torn de que la brigada de la Conselleria traga el rizoma. A continuació, es donarà pas a la replantació de vegetació a la zona de la ribera. Per altra banda, està previst que hi haja una brigada de manteniment entre Paterna, Quart de Poblet i Manises que fins al moment no existia, per tal de, en un futur, poder dur a terme la adequada conservació que el nostre riu Túria mereix.

Segons el regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, «després de netejar el riu és important que es puga comptar amb la col·laboració de la ciutadania per tal de mantindre un ben amb tant de valor mediambiental com és el nostre paratge natural».

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Sedaví y Xirivella son los únicos Consistorios que cambian de color político
El ple de constitució de la nova corporació municipal es va celebrar al claustre del castell d'Alaquàs davant més de 400 persones

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.