Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PUÇOL

Finalitzen els mòduls d'Iniciació Professional del projecte Vallet

Dissabte passat 15 de desembre es van entregar els diplomes que acrediten la participació dels joves en els mòduls d'Iniciació Professional realitzats dins del projecte Vallet: barri responsable i solidari
REDACCIÓ - 26/12/2018
EPDA EPDA

Dins dels itineraris d'inserció sociolaboral, des d'el mes d'octubre passat s'han realitzat dos mòduls d'Iniciació Professional dirigits als joves del municipi: Manteniment d'Espais Públics i Muntatge d'Estructures Metàl·liques. L'objectiu d'aquests tallers ha sigut el de proporcionar als participants uns coneixements bàsics que els permeten adquirir una sèrie de competències i habilitats professionals que faciliten la seua incorporació al mercat laboral.

A més, els mòduls han comptat amb una part teòrica en la qual s'han treballat diferents continguts relacionats tant amb la formació per a la cerca d'ocupació com amb valors relacionats amb la convivència i el desenvolupament personal.

Entre les actuacions realitzades pels participants, s'ha pintat i condicionat el Centre Social Vallet, l'Espai Social Martínez Coll, l'edifici de l'antiga televisió local, la tanca de l'institut de Puçol, el col·legi públic Lluís Vives, el bar del camp de futbol i l'aula de l'Espai dels Majors. Igualment, s'ha condicionat i preparat el clos per a la instal·lació d'un pipicán en la zona del barranc del Vallet.

El lliurament dels diplomes va estar a càrrec de Lola Sánchez, alcaldessa de Puçol, i Mery Cortell, regidora de Benestar Social, i va comptar amb la presència dels professors i monitors que han participat en els Mòduls.

El projecte Vallet: barri responsable i solidari està cofinançat per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i el Fons Social Europeu.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Una ruta pels campanars de Burjassot vincula les emocions de l’obra d’Estellés amb els tocs de campanes que ell mateix escoltà
La mujer fue trasladada este viernes al centro hospitalario para ser sometida a un examen de especialistas que determinase si estaba en condiciones mentales de prestar declaración

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.