Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
FOIOS

Foios fracciona l'IBI en sis mensualitats

Aquest impost es manté en un dels nivells més baixos de la comarca
REDACCIÓ - 17/01/2017
Oficines municipals de Foios. EPDA Oficines municipals de Foios. EPDA

Enguany, l'Ajuntament de Foios ha introduït com a novetat el fraccionament de l'IBI (Impost de Bens Immobles) en sis mensualitats (abril, maig, juny, juliol, octubre i novembre), per a tots els contribuents que així ho desitgen. Esta mesura, així com el cobrament de la resta de tributs municipals, s'ha publicat en el calendari del contribuent corresponent al 2017.

L'IBI de Foios es manté en un dels nivells més baixos de la comarca, però als veïns i veïnes que fins ara el tenien domiciliat en dos fraccions, el pagament se'ls girarà en sis fraccions de manera automàtica, sense causar cap molèstia, ni haver de complimentar cap tràmit a no ser que no es vulga el fraccionament, renúncia que sí s'haurà de comunicar a l'Ajuntament.

Així mateix, qui fins ara no haja tingut l'IBI fraccionat, o haja perdut el fraccionament, haurà de fer la sol•licitud i domiciliar el pagament per a gaudir del nou sistema que no té cap recàrrec, ni interessos per al contribuent.

"El fraccionament dels impostos és una vella reivindicació de les formacions polítiques que hui estem al govern municipal, que hem buscat alleugerir la càrrega tributària dels nostres veïns i veïnes, especialment en estos moments de crisi, proporcionant al mateix temps liquiditat periòdica a l'Ajuntament, per fer front als pagaments dels proveïdors", va manifestar l'alcade, Sergi Ruiz.

"El fraccionament de l'IBI, que és l'impost regular de més gran quantia, així com també l'aprovació d'una Ordenança General de Fraccionaments, són les primeres mesures de gran abast dutes a terme pel govern municipal en matèria tributària, a les que tenim la intenció que seguisca en futurs exercicis el fraccionament d'altres impostos, o fins i tot una tarifa plana que els aglutine tots ells, per poder oferir major facilitat i comoditat als veïns i veïnes de Foios en el pagament dels seus tributs municipals", va concloure Ruiz.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Durante su intervención, el candidato socialista Sagredo ha hecho un repaso de sus propuestas para los próximos 4 años
Los actos religiosos acabaron con un vino de honor para los asistentes

Otras noticias en sucesos

Los bomberos tranquilizan que el flojo viento hará que el humo no afecte a poblaciones cercanas
Los agentes detectaron la plantación “indoor” al acudir al edificio una patrulla por una disputa vecinal e intervinieron 112 plantas de marihuana en fase de crecimiento con un peso total de 20 kilogramos
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.