Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
FOIOS

Foios fracciona l'IBI en sis mensualitats

Aquest impost es manté en un dels nivells més baixos de la comarca
REDACCIÓ - 17/01/2017
Oficines municipals de Foios. EPDA Oficines municipals de Foios. EPDA

Enguany, l'Ajuntament de Foios ha introduït com a novetat el fraccionament de l'IBI (Impost de Bens Immobles) en sis mensualitats (abril, maig, juny, juliol, octubre i novembre), per a tots els contribuents que així ho desitgen. Esta mesura, així com el cobrament de la resta de tributs municipals, s'ha publicat en el calendari del contribuent corresponent al 2017.

L'IBI de Foios es manté en un dels nivells més baixos de la comarca, però als veïns i veïnes que fins ara el tenien domiciliat en dos fraccions, el pagament se'ls girarà en sis fraccions de manera automàtica, sense causar cap molèstia, ni haver de complimentar cap tràmit a no ser que no es vulga el fraccionament, renúncia que sí s'haurà de comunicar a l'Ajuntament.

Així mateix, qui fins ara no haja tingut l'IBI fraccionat, o haja perdut el fraccionament, haurà de fer la sol•licitud i domiciliar el pagament per a gaudir del nou sistema que no té cap recàrrec, ni interessos per al contribuent.

"El fraccionament dels impostos és una vella reivindicació de les formacions polítiques que hui estem al govern municipal, que hem buscat alleugerir la càrrega tributària dels nostres veïns i veïnes, especialment en estos moments de crisi, proporcionant al mateix temps liquiditat periòdica a l'Ajuntament, per fer front als pagaments dels proveïdors", va manifestar l'alcade, Sergi Ruiz.

"El fraccionament de l'IBI, que és l'impost regular de més gran quantia, així com també l'aprovació d'una Ordenança General de Fraccionaments, són les primeres mesures de gran abast dutes a terme pel govern municipal en matèria tributària, a les que tenim la intenció que seguisca en futurs exercicis el fraccionament d'altres impostos, o fins i tot una tarifa plana que els aglutine tots ells, per poder oferir major facilitat i comoditat als veïns i veïnes de Foios en el pagament dels seus tributs municipals", va concloure Ruiz.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

La número 1 de los Populares al Congreso de los Diputados por Valencia, ha estado esta mañana en Paterna, acompañada de la candidata María Villajos
Dentro de la campaña "Queremos mejorar, ayúdanos" que el Ayuntamiento de Burjassot mantiene activa para sensibilizar a la población en materia de preservación del medio ambiente

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.