Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PICANYA

Gastronomia d'elit en la ruta de Picanyam!

La ruta de la tapa de Picanya torna després de la vacances d'estiu per a celebrar la seua desena edició, els dies 29 i 30 de setembre i l'1 d'octubre
REDACCIÓ - 10/08/2017
Tapa de Bon Appetit. EPDA Tapa de Bon Appetit. EPDA
La ruta de la tapa de Picanya torna després de la vacances d'estiu per a celebrar la seua desena edició, els dies 29 i 30 de setembre i l'1 d'octubre. Aquest municipi és l'únic que realitza dues edicions a l'any i aconsegueix un gran èxit tant de participació de locals hosteleros, uns 22 dels 28 que hi ha a Picanya, com d'assistència de públic. Açò es tradueix en 20.000 tapes venudes, de mitjana durant un cap de setmana, en cada edició de Picanyam!.
És la més reeixida de les rutes de la tapa de la comarca malgrat celebrar-se en un dels pobles més xicotets. Entre les raons més habituals oferides pels visitants, a part de la qualitat de les tapes, es destaca la qualitat de l'entorn urbà, un nucli urbà xicotet, amb molta zona per als vianants, extenses zones verda i parcs, alguna cosa molt demandat per les famílies amb xiquets. Les activitats culturals i la música que amenitzen aquesta ruta de la tapa fan a Picanyam! més atractiva encara per al públic de l'Horta Sud. 
Totes aquestes raons van fer a Picanyam! mereixedora del Premie Gastronomia en la tercera edició dels premis d'El Periódico d'Ací de l'Horta Sud. 
Un altre dels components que sumen a l'hora de fer de Picanyam! una de les rutes de la tapa més famoses i multitudinàries de l'Horta Sud és l'esforç de l'Ajuntament quant a promoció de l'esdeveniment. Es mostra una cuidada imatge de la ruta amb fotos de les tapes de gran qualitat, cartells, fullets, campanyes en xarxes socials, web, etc. 

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

La candidata al Parlamento Europeo habla sobre las políticas del movimiento
Cs Torrent se compromete a solicitar una auditoría de gestión para la optimización de los servicios municipales para su eficiencia y transparencia

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.