Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
GODELLA

Godella acull la mesa de cooperació territorial en matèria d'Igualtat organitzada per Pactem Nord

El taller va ser una iniciativa en el context de treball d'un projecte desenvolupat amb l'ajuda de la Diputació
REDACCIÓ - 27/09/2018
Mesa de Cooperació Territorial celebrada a Godella. Mesa de Cooperació Territorial celebrada a Godella.

El Consorci Pactem Nord va celebrar ahir, dimecres 26 de setembre, a Godella la Mesa de Cooperació Territorial en matèria d'Igualtat a l'Horta Nord, en la qual les regidories d'Igualtat de diversos ajuntaments de la zona van exposar les iniciatives que han dut a terme per a fomentar la igualtat entre dones i homes.

Aquesta jornada de treball va estar inaugurada per la diputada d'Igualtat de la Diputació de València, Isabel García, el president de Pactem Nord, Rafa García, el gerent de Pactem Nord, Rafa Garcia, i la presidenta de la Federació de Dones i Col·lectius per la Igualtat de l'Horta Nord, Concha Alcover.

La diputada va remarcar el treball que es realitza des de la Diputació en matèria d'igualtat, al mateix temps que va precisar la necessitat de continuar amb aquesta tasca en els municipis, on en moltes ocasions les dones no disposen dels recursos per a poder informar-se o denunciar casos de maltractament.

El taller va ser una iniciativa en el context de treball d'un projecte desenvolupat amb l'ajuda de la Diputació, plantejat amb l'objectiu de compartir experiències replicables en altres poblacions, a més d'optimitzar el treball que està desenvolupant Pactem Nord en matèria d'igualtat.

En aquesta línia van compartir la seua experiència les regidores d'Igualtat dels ajuntaments de Rocafort, Albalat dels Sorells, Burjassot i Almàssera: Sonsoles Giner, Yolanda Sánchez, Lluna Arias i Carmen Tomás, respectivament. Per part de l'Ajuntament de Godella, l'AODL Tania Fons va explicar el projecte de l'aula d'informàtica per a dones 'Ada Lovelace'.

Aquestes vivències foren debatudes amb la resta de participants, amb l'objectiu d'enriquir i repetir aquestes iniciatives en altres municipis de la comarca. Les participants en aquesta mesa territorial també guardaren un minut de silenci per totes les dones que pateixen la violència de gènere, especialment amb motiu de les últimes morts esdevingudes.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

La galerista valenciana inauguró la VII exposición de arte contemporáneo a cargo de alumnos de Caxton College
Fins al 21 de juliol, la ciutadania pot presentar les seues propostes amb l'objectiu que l'ajuntament les execute amb la reserva de 75.000 € del pressupost municipal de 2020

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Se le considera responsable de hasta 13 hechos delictivos cometidos desde el mes de enero
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.