Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
RAFELBUNYOL

Inauguren l'exposició d'escultura i fotografia 'Més enllà del blanc i negre' en Rafelbunyol

Ha estat composada pels artistes locals Josep Llopis Salvador i Vicent Salvador Llopis
REDACCIÓ - 12/09/2016
Acte d Acte d"inauguració de l"exposició. EPDA

Ahir, es va inaugurar a Rafelbunyol l'exposició d'escultura i fotografia "Més enllà del blanc i del negre" dels artistes locals Josep Llopis Salvador i Vicent Salvador Llopis.

La mostra, que estarà oberta al públic fins al 25 de setembre en la sala d'exposicions de la Casa de la Cultura, arreplega fotografies i escultures, algunes d'elles inèdites, que s'inscriuen l'art minimalista, geomètric, en l'art del collage i del reciclatge.

El denominador comú que articula les obres que conformen aquesta mostra de fotografia i escultura és la utilització del blanc i el negre, amb subtileses de colors, com a element compositiu.

Josep Llopis amb la geometria com a eina i els objectes "encontrats", reciclats, ens presenta escultures amb estructures lineals i direccionals en interconnexió permanent amb el volum. Llopis, en relació a la seua obra, afirma "es pot dir que les meues estructures i combinacions són infinites i vitals. Queda clar que buscant la creació d'una atmosfera harmoniosa, he fet ús de la fusta com un volum i dels ferros els traçats en l'aire. El que em permet gran llibertat d'expressió."

La fotografia representa la realitat interpretada a través de la pròpia visió del fotògraf, Vicente Salvador, transmetent-nos què li inspira, quin lloc ocupa el blanc i negre en els seus treballs i, en definitiva, que considera essencial a l'hora de fotografiar el paisatge urbà. Segons Salvador "el resultat final serà necessàriament diferent al que estem acostumats a veure, obligant-nos a construir i interpretar nostre món".

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Localizaron la furgoneta utilizada abandonada en una zona de huertas
La lista la encabeza Fran López, alcalde de Rafelbunyol desde 2015 y el más joven de la Comunidad Valenciana

Otras noticias en sucesos

El equipo facultativo movilizado ha realizado maniobras de reanimación cardiopulmonar avanzada al operario, pero, según el Cicu, "no ha habido respuesta" y "ha fallecido en el lugar"
El levantamiento del cadáver se produjo en torno a las 20 horas, en un accidente del que se ha hecho cargo el juzgado de guardia de Dénia
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.