Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
RAFELBUNYOL

Inauguren l'exposició d'escultura i fotografia 'Més enllà del blanc i negre' en Rafelbunyol

Ha estat composada pels artistes locals Josep Llopis Salvador i Vicent Salvador Llopis
REDACCIÓ - 12/09/2016
Acte d Acte d"inauguració de l"exposició. EPDA

Ahir, es va inaugurar a Rafelbunyol l'exposició d'escultura i fotografia "Més enllà del blanc i del negre" dels artistes locals Josep Llopis Salvador i Vicent Salvador Llopis.

La mostra, que estarà oberta al públic fins al 25 de setembre en la sala d'exposicions de la Casa de la Cultura, arreplega fotografies i escultures, algunes d'elles inèdites, que s'inscriuen l'art minimalista, geomètric, en l'art del collage i del reciclatge.

El denominador comú que articula les obres que conformen aquesta mostra de fotografia i escultura és la utilització del blanc i el negre, amb subtileses de colors, com a element compositiu.

Josep Llopis amb la geometria com a eina i els objectes "encontrats", reciclats, ens presenta escultures amb estructures lineals i direccionals en interconnexió permanent amb el volum. Llopis, en relació a la seua obra, afirma "es pot dir que les meues estructures i combinacions són infinites i vitals. Queda clar que buscant la creació d'una atmosfera harmoniosa, he fet ús de la fusta com un volum i dels ferros els traçats en l'aire. El que em permet gran llibertat d'expressió."

La fotografia representa la realitat interpretada a través de la pròpia visió del fotògraf, Vicente Salvador, transmetent-nos què li inspira, quin lloc ocupa el blanc i negre en els seus treballs i, en definitiva, que considera essencial a l'hora de fotografiar el paisatge urbà. Segons Salvador "el resultat final serà necessàriament diferent al que estem acostumats a veure, obligant-nos a construir i interpretar nostre món".

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

La galerista valenciana inauguró la VII exposición de arte contemporáneo a cargo de alumnos de Caxton College
Fins al 21 de juliol, la ciutadania pot presentar les seues propostes amb l'objectiu que l'ajuntament les execute amb la reserva de 75.000 € del pressupost municipal de 2020

Otras noticias en sucesos

Se han incautado vehículos y motocicletas valorados en más de 100.000 euros, joyas, un kilo de cocaína, seis inmuebles valorados en 300.000 euros, una pistola detonadora, aparatos electrónicos y 40.000 euros en metálico
En la parte alta del establecimiento, se encontraba una habitación en la que se alojaban algunos de los trabajadores, hacinados y en condiciones precarias
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.