Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LLÍRIA

José Luis Pérez, nou president del Clarín, amb una directiva paritària i de renovació

El nou president va ser elegit en la Junta Extraordinària celebrada ahir a la ves- prada
REDACCIÓ - 11/07/2018
Nova Junta directiva
Nova Junta directiva

José Luis Pérez Veses és el nou president de la Banda Primitiva de Llíria. Ell i la seua Junta Direc- tiva van ser proclamats, ahir, en la Junta Extraordinària celebrada en el Teatre-Sala de Concerts de la nostra societat.

La nova Junta Directiva, formada per 22 persones, és una junta paritària, formada per músics i no-músics, amb gent amb experiència i sàvia nova i, també, amb un gran nombre de gent jove.

L'organigrama de la Junta Directiva té un plantejament diferent, amb l'objectiu "de ser una directiva menys presidencialista i que funcione de manera més àgil". Amb ixe motiu, la Junta Directiva s'es- tructura en quatre àrees de treball: l'àrea artística, l'àrea econòmica i d'organització, l'àrea educati- va i l'àrea social. Cadascuna d'estes àrees podrà treballar de forma autònoma i coordinada, en un model transversal, que se coordinarà a través de les vicepresidències adjuntes.

"Abans de res, vull donar les gràcies a la meua Junta Directiva" ha declarat José Luis Pérez Veses, nou president del Clarín. "Ha sigut un procés electoral atípic i molt ràpid i han hagut de prendre una decisió amb molt poc de temps". Per eixe motiu, s'espera que es produisquen canvis en l'organigra- ma, provocats també per les necessitats que vagen sorgint dintre de la societat.

Des de hui, la nova Junta Directiva treballarà amb molts reptes per davant: donar-li impuls a l'escola de música, fomentar el clima social, l'organització del bicentenari de la societat, la implantació d'un nou model de funcionament de la banda... "Hi ha moltes coses en què treballar, però anirem passa per passa".

El primer dels reptes serà els dos concerts que la Banda Primitiva oferirà el pròxim cap de setmana. El primer serà el 13 de juliol, a les 22.30 hores, amb l'estrena de l'obra Simfonia de Cultures del compositor clariner Juan Manuel Gómez d'Edeta. I el segon, el 14 de juliol, quan la Banda Primitiva participarà en un nou concert del cicle A 3 Bandes a Cullera, on compartirà escenari amb la Santa

Cecília de Cullera i el CIM l'Harmònica de Bunyol.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

Otras noticias en sucesos

Como consecuencia del os incidentes, las Fuerzas de Seguridad tuvieron que realizar disparos al aire e intervinieron objetos como palos y bengalas a varios implicados
Los bomberos han extinguido al mediodía de hoy un incendio en un autobús de línea regular en la carretera CV-35 (pista de Ademuz). Aún se desconocen las causas del fuego por el que, afortunadamente, no ha habido que lamentar daños personales.
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.