Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALAQUÀS

L'Ajuntament d'Alaquàs amplia de tres a quatre jornades el servei de recollida selectiva de plàstics i cartó

L'objectiu és donar resposta a l'actual increment dels índexs de reciclatge en el municipi. Durant 2018, i en comparació amb l'any anterior, s'ha registrat un augment del 16% pel que fa al reciclatge de plàstics. Un 10% relatiu al cartó
REDACCIÓ - 01/02/2019
EPDA EPDA

Cada vegada són més les veïnes i veïns d'Alaquàs conscienciats amb la cura del medi ambient, concretament en matèria de reciclatge de materials per a la seua posterior reutilització. Segons les dades amb que compta l'Ajuntament d'Alaquàs, relatives als nivells de reciclatge en el municipi, durant l'exercici 2018 el reciclatge d'envasos lleugers, plàstics, lates i bricks ha augmentat un 16% respecte a 2017. En el cas del reciclatge de cartó, la xifra ascendeix un 10%.

Aquest important repunt és el que ha motivat a l'Ajuntament d'Alaquàs a realitzar un estudi de les actuals rutes de recollida selectiva de materials com són el cartó i el plàstic i poder així ajustar-la a les necessitats de cada punt del municipi.Per a la nova ruta, que divideix el municipi en tres zones diferenciades, s'ha procedit a incrementar els dies de recollida d'aquest tipus de materials, passant de tres a quatre jornades. Amb aquest nou reforç es busca donar cobertura als punts de depòsit on s´ha detectat una major acumulació de residus.

Actualment l'Ajuntament d'Alaquàs treballa en una nova campanya de sensibilització ciutadana amb la qual es pretén donar a conéixer cadascun dels diferents punts i tipologies de reciclatge amb els quals compta el municipi, així com la millor forma de reciclar cadascun dels materials. Amb aquest tipus d'actuacions el consistori vol conscienciar a la ciutadania de la necessitat de protegir el medi ambient i contribuir en la lluita contra el canvi climàtic.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Almenar: “Respecte les decisions democràtiques del poble de Picanya”
Amparo Folgado lidera el bloque de derechas por encima de los candidatos de ciudadanos y VOX que quedan muy lejos en el conocimiento de los electores según desvela la encuesta de SyM

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
La niña fue localizada en la estación de autobuses de Madrid donde al parecer había viajado para conocer a un joven
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.