Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BENISSANÓ

L'Ajuntament de Benissanó aprova el pressupost general de 2019

Vora dos milions d'euros per al pròxim exercici
REDACCIÓ - 02/12/2018
Ple d
Ple d"aprovació dels pressupostos

El plenari de l'ajuntament ha aprovat un pressupost per a l'any 2019 de 1.994.423€ amb els vots favorables del PSPV-PSOE i en contra del PP.

El pressupost de 2019 prioritza la reducció del deute i les polítiques socials, mantenint els programes d'intervenció i augmentant en un 100% les ajudes a la pobresa energètica. En aquests pressuposts l'ajuntament de Benissanó destinarà un 27,8% a gasto de personal i un 34,2% a gastos corrents i de servei

Als últims tres anys de govern socialista, Benissanó ha reduït el deute total en 1.255.947 €, passant d'un índex d'endeutament del 240% al 161%. També destacar en aquest aspecte que el deute a proveïdors ha desaparegut per complet, passant de 600.000€ a principi de la legislatura a 0€ en aquest moment.

Luis Oliver explicà que,"hem elaborat un pressupost que combina actuacions diferents entre si, però totes elles importants per al dia a dia dels nostres veïns. Així, per exemple, en polítiques de noves tecnologies el pressupost destinarà una part dels seus recursos a la modernització de l'administració i a buscar una gestió més eficaç, millorant la pàgina web en el seu apartat de gestió electrònica o instal·lant la "vídeo-acta".

Aquest també serà el pressupost en què per primera vegada després de molts anys, els treballadors municipals que tenien el seu salari per baix del conveni passaran ja a cobrar allò que legalment els pertoca, fent realitat una reivindicació dels treballadors laborals que portaven fent des de feia molts anys.

"En definitiva, són uns pressuposts on el gasto social és fonamental i on podrem continuar reduint el deute de l'ajuntament, al mateix temps que augmentem els recursos per a millorar les nostres infraestructures, activitats culturals, esportives, i altres que milloraran la qualitat de vida dels nostres veïns. Benissanó va pel bon camí gràcies a una gestió responsable fonamentada en tindre clar quins són els nostres recursos i de no voler estirar més el braç que la manega" ha afirmat Luis Oliver, regidor d'hisenda.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

Amb el objectiu d´aconseguir "unes falles 2019 inclusives i respectuoses amb el colectiu LGTBI"
L´acte tindrà lloc al bar Latino de la Pobla de Vallbona, el dia 1 de Març

Otras noticias en sucesos

En la zona trabajan especialistas de las brigadas científicas y de homicidios, para tratar de recopilar todos los restos y posteriormente investigar su procedencia
El detenido cuenta con antecedentes por violencia machista, aunque en el caso de la muerte de su pareja no existían denuncias previas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.