Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BÉTERA

L'Ajuntament de Bétera posa en marxa un curs d'autodefensa per a dones

REDACCIÓN - 14/02/2019
Pie de foto Pie de foto
L'Ajuntament de Bétera, a través de la Regidoria de Dona i Igualtat, ha posat en marxa un taller d'autodefensa per a dones que té per lema "volem anar sense por per la vida". Les classes, que van començar este dimarts a casa Nebot, s'imparteixen una vegada per setmana fins al mes de desembre. "El curs naix com a conseqüència de la conjuntura actual que per desgràcia estem vivint.
 La xacra de la violència masclista en la nostra societat és una realitat i per això pensem a oferir este curs en el qual les assistents aprenen alguns moviments per a poder defensar-se davant un atac. L'ideal seria poder eixir al carrer i passejar tranquil·les sense el temor a ser atacades, però la realitat ens diu que això no és així", explica Maite Bes, regidora de Dona i Igualtat (PSOE).
 "Durant el curs treballarem les eines bàsiques que tota dona hauria de conéixer i no solament de manera física, sinó a nivell psicològic, mental i d'ocupació d'espais", explica Pilar Toboso, Instructora d'Autodefensa Femenina.
 La iniciativa ha sigut un èxit total perquè de moment ja s'han format tres grups amb 20 dones en cadascun d'ells, "el curs poden realitzar-lo dones de totes les edats i amb qualsevol condició física. Durant les classes no solament aprenen moviments de defensa físics, sinó també la seua instructora els ajudarà a ser fortes mentalment treballant l'autoestima", explica la regidora.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

Salva Ferrer, candidato a la Alcaldía: “estamos preparados para dar un giro en nuestro municipio y gobernar"
En un acto organizado por la "Associació de Sant Vicent Ferrer de l'Eliana

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Los bomberos los localizaron a las 5 de la madrugada y pasaron toda la noche con ellos
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.