Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
FOIOS

L'Ajuntament de Foios tanca el 2016 amb un superàvit de 207.415 € que destinarà a pagar a proveïdors

L'alcalde, Sergi Ruiz, ha destacat estos resultats que consoliden la tendència de recuperació del nou govern eixit de juny del 2015
REDACCIÓ - 09/03/2017
L L"alcalde de Foios, Sergi Ruiz. EPDA

L'Ajuntament de Foios ha tancat l'exercici 2016 amb un superàvit de 207.415 €, lluny dels resultats negatius del 2015 i 2014, amb dèficits de 237.092,62 i 426.486,28 euros, respectivament. La liquidació del 2016 s'ha saldat també amb una forta reducció del nivell d'endeutament amb els bancs, que ha passat del 105% en el 2014, al 70% d'enguany, a més d'un estalvi net positiu de 803.000 €.

L'alcalde, Sergi Ruiz, ha destacat estos resultats que consoliden la tendència de recuperació del nou govern eixit de juny del 2015, i la determinació per redreçar la situació econòmica després d'anys de mala gestió econòmica.

Una altra novetat és que el govern municipal destinarà el superàvit, tècnicament romanent positiu de tresoreria, a pagar les factures sense consignació per més de 500.000 € que encara es deuen d'exercicis passats, a proveïdors que porten anys esperant una solució completa, i no destinar-lo a reduir el deute amb els bancs, com pretén el Ministeri d'Hisenda.

Gumer Inarejos, Regidor d'Hisenda, ha denunciat que "el criteri Montoro és un absurd, perquè el nivell de deute del 70% ens permet legalment anar a una nova operació de crèdit amb que poder pagar eixes factures anteriors, amb la qual cosa reduiríem el deute per un costat i l'augmentaríem per un altre, però en pitjors condicions".

Per això, l'alcalde ha anunciat que l'equip de govern municipal farà tot el possible per destinar eixe superàvit a pagar als proveïdors que en el seu dia confiaren en l'Ajuntament de Foios, pagament que es completarà amb una partida suficient en els pressuposts del 2017, revertint així, a només dos anys de l'inici de la legislatura, la greu situació econòmica heretada de l'anterior govern.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Esplà: “Amparo Orts s'amaga i nega als ciutadans la possibilitat d'un debat"
El fuego afectó a tres vehículos y una motocicleta estacionados en el interior del local

Otras noticias en sucesos

La joven gritó para llamar la atención y el individuo fue retenido hasta llegar la Policía Nacional, cuyos agentes encontraron escondido en uno de los zapatos un espejo idéntico al denunciado, de color rojo
El hurto ocurrió el pasado sábado, día 18, cuando la joven se acercó a la víctima y comenzó a hacerle caricias en el brazo para, en el momento en que el hombre se dio cuenta y lo retiraba, propinar el tirón al reloj y huir con la pieza
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.