Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA SAFOR / Gandia

L'Ajuntament de Gandia posa en marxa el dispositiu especial de Tots Sants

L'horari del cementiri durant aquests dies serà, des de les 8 matí fins a les 18 hores
REDACCIÓ - 30/10/2018
El regidor de Serveis Bàsics i la regidora de Seguretat i Trànsit de l El regidor de Serveis Bàsics i la regidora de Seguretat i Trànsit de l"Ajuntament de Gandia en la presentació del dispositiu. EPDA
La regidora de Seguretat i Trànsit de l'Ajuntament de Gandia, Àngels Pérez, juntament amb el regidor delegat de Serveis Bàsics, Miguel Ángel Picornell, han presentat el dispositiu que s'ha preparat al cementeri municipal amb motiu de la festivitat de Tots Sants. El dispositiu estarà operatiu fins dijous que ve, 1 de novembre (Tots Sants), de 7.30 a 18.30 hores. L'horari del cementiri durant aquests dies serà, des de les 8 matí fins a les 18 hores.
El dispositiu de Tots Sants estarà format per quatre agents de la Policia Local entorn de matí i tarda, voluntaris de Protecció Civil, servei sanitari i operaris de senyalització, els qui s'encarregaran de vetllar per la seguretat i tranquil·litat dels ciutadans que es desplacen aquests dies el cementiri.Quant a l'estacionament, a més de les tres zones habituals s'ha habilitat una nova donada l'afluència que es produeix durant aquests dies.
Per la seua banda, La Marina Gandiense ofereix un servei especial els dies 30 i 31 d'octubre, i l'1 de novembre, des de les 8 del matí fins a les 18.30 hores. Del Grau eixirà cada hora en punt des de les 9 del matí, mentre que del cementiri a les mitges hores, sent l'últim autobús a les 18.30 hores.
Pel que fa a la circulació de vehicles,Àngels Pérezha informat que igual que anys anteriors, s'estableix un sol sentit de circulació per evitar embussos, millorar la fluïdesa del trànsit i augmentar la seguretat de les persones que acudeixen a peu al cementiri.
Miguel Ángel Picornell,ha explicat que durant tot l'any el departament de Serveis Bàsics ha realitzat les tasques habituals de jardineria, reparació de carrers, a més de construir nous nínxols.
A més, des d'avui i fins a 1 de novembre, s'ha posat en marxa un dispositiu especial de neteja compost per 14 persones.
Picornell ha recordat que divendres passat va visitar el cementeri per comprovar que hi ha material suficient (escombres, galledes, recollidors...) per a totes les persones que acudisquen durant aquests dies.
Finalment, Picornell ha informat que ja han finalitzat els treballs per millorar un dels accessos al cementeri. En concret, s'ha ressaltat i renovat la pintura viària en l'accés des dels carrers Sant Enric i carretera d'Almoines.
La missa de Difunts, se celebrarà al cemeneiri a les 16.00 hores.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Centrals

Desde la Conselleria han explicado que este nuevo hospital es el resultado del convenio de colaboración que Sanidad suscribió en julio de 2016 con el Ayuntamiento de Ontinyent
L’activitat inclosa a la campanya “Ontinyent Il·lusiona” comptarà amb animació i jocs infantils fins el dissabte a la Plaça de la Concepció

Otras noticias en sucesos

El arquitecto municipal, Rubén Bellido, hizo valer su condición de funcionario del ayuntamiento desde 2007 para conseguir que obras promovidas por el consistorio fueran adjudicados al otro acusado
La Policía Nacional ha detenido a un total de 29 personas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.