Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
GODELLA

L'Ajuntament de Godella adjudica els projectes dels fons IFS

La Diputació de València, a través dels fons IFS (Inversions Financerament Sostenibles) va aprovar atorgar 161.643,27€ a l'Ajuntament de Godella
REDACCIÓN - 08/04/2019
Godella Godella

La Diputació de València, a través dels fons IFS (Inversions Financerament Sostenibles) va aprovar atorgar 161.643,27€ a l'Ajuntament de Godella per a dur endavant distintes actuacions pendents. Recentment el consistori va adjudicar la redacció de tots estos projectes, que s'aniran executant durant els propers mesos.En primer lloc, hi una partida de 70.600€ per a la instal·lació de parcs infantils i la reparació de jardins, com el de la plaça Doctor Valls, el de la Torreta i el de la carretera de Rocafort.

D'altra banda, la reparació de goteres del pavelló municipal s'ha xifrat en 33.000€.

S'han concedit 22.000€ per a la creació d'aules a l'edifici de Vila Teresita, amb l'objectiu d'impartir cursos i incrementar l'oferta dels tallers ja existents. Amb esta partida també es comprarà el mobiliari i l'equipament necessari.

Pel que fa a inversions de menys import, es pretén escometre el canvi de les emissores de ràdio de la Policia Local per uns nous equips Tetra que costaran 9.500€.

L'equipament del nou vehicle elèctric de la Policia ha suposat una despesa de 7.000€.Així mateix, es destinaran 3.000€ a canviar les llums dels vehicles de Protecció Civil per adaptar-les a la normativa, doncs han de ser ara de color blau.

Pel que fa a les reparacions dels distints camins rurals a l'horta que envolta Godella, tindran un cost de 9.500€.Per últim, s'ha previst la compra d'ordinadors i equips informàtics per a distints departaments, amb un pressupost assignat de 6.400€.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

La opción del bloque de izquierdas se sitúa a apenas un punto de distancia en el sondeo
Reconeixen els millors treballs en llengua valenciana

Otras noticias en sucesos

Según fuentes del Consorcio de Bomberos de Castellón y de la Policía Local, el incendio se declaró a última hora de ayer en una vivienda de la urbanización Cala Puntal
Parte de la sustancia fue intervenida en el interior del inodoro ya que la joven trató de deshacerse de la misma
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.