Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MANISES

L'Ajuntament de Manises convoca nou beques de Postgrau

Les ajudes aniran dirigides a les persones amb títol universitari de grau.
REDACCIÓ - 26/03/2019
Cartell corporatiu Cartell corporatiu

La Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manises ha convocat nou beques de col·laboració per al programa de pràctiques de Postgrau dirigides a persones amb títol universitari de grau.

Les bases per a optar a aquestes beques ja es poden consultar a l'apartat de beques del departament de Promoció Econòmica a la pàgina web de l'Ajuntament de Manises i la presentació de sol·licituds es podrà realitzar fins el dia 15 d'abril.

Les àrees de l'Ajuntament per a les quals es pot sol·licitar una beca són: Esports, Educació, Contractació, Informàtica, Arxiu i Museu. Les beques tindran una duració de 12 mesos i cadascuna estarà dotada amb un import de 800 € bruts mensuals per una jornada de 30 hores de treball setmanals.

«L'objectiu principal d'aquest programa de beques i pràctiques és que els joves inicien les seues pràctiques laborals i puguen assolir els coneixements, habilitats i aptituds, així com l'experiència professional necessària per a facilitar i millorar la seua inserció de cara al futur mercat laboral», segons paraules del regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Amb la celebració de la propera Copa d’Espanya inicia una nova temporada que serà clau
Elies Monxolí interpreta amb la banda simfònica de la Unió Musical i tres cors 'Campanades a morts', de Lluís Llach, per a tancar l'esdeveniment

Otras noticias en sucesos

Según la resolución judicial, dicha instalación -el transformador- no estaba "contratada con Iberdrola" y no cumplía con la normativa vigente
Los agentes detectaron la plantación “indoor” al acudir al edificio una patrulla por una disputa vecinal e intervinieron 112 plantas de marihuana en fase de crecimiento con un peso total de 20 kilogramos
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.