Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MASSANASSA

L'Ajuntament de Massanassa construeix una zona de pic-nic en el poliesportiu

L'obra l'està realitzant l'empresa Imbestén, Obras y Servicios S.L amb un cost total de 60.752.20 €
REDACCIÓ - 10/01/2018
Obres de la zona de pic-nic de Massanassa. EPDA Obres de la zona de pic-nic de Massanassa. EPDA

L'objectiu de la construcció d'una zona de pic-nic en el poliesportiu municipal de Massanassa és acondicionar un espai perque els veïns puguen realitzar menjars a l'aire lliure i disfrutar de la major zona arbolada i recreativa del poble.

 

El projecte comprèn els treballs següents: la construcció de tres casetes obertes amb quatre zones de foc independents cada una d'elles, proveïdes de bancada (revestida amb taulells), zona de foc (revestida amb rajola refractària) i aigüera.

 

Cada caseta està construïda amb mur de càrrega de bloc en forma de creu esquerdejat, amb solera de formigó ruletejat i coberta a quatre aigües amb teula a més d'un fumeral comú.

 

La disposició en creu aconsegueix quatre paellers amb diferents orientacions, permetent diferents opcions segons l'època de l'any. A l'hivern és molt agradable cuinar i menjar al sol mentre que a l'estiu se busca i s'agraeix la sombra.

 

Este conjunt de casetes estarà tancat ocupant una superfície de 2.400 m2 aproximadament i estarà equipat amb taules i cadires de fusta per a menjar a l'aire lliure.

 

L'obra l'està realitzant l'empresa Imbestén, Obras y Servicios S.L amb un cost total de 60.752.20 €.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Los carteles han sido sustituidos por una pancarta con el logo del Banco Obrero
Aquesta partida, aprovada per primera vegada per l’Ajuntament de Manises, consta d’un total de 80.000 € que s’han repartit entre les persones que complien els requisits

Otras noticias en sucesos

Parte de la sustancia fue intervenida en el interior del inodoro ya que la joven trató de deshacerse de la misma
El sujeto, con un pasamontañas, se llevó la caja registradora completa
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.