Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MASSANASSA

L'Ajuntament de Massanassa construeix una zona de pic-nic en el poliesportiu

L'obra l'està realitzant l'empresa Imbestén, Obras y Servicios S.L amb un cost total de 60.752.20 €
REDACCIÓ - 10/01/2018
Obres de la zona de pic-nic de Massanassa. EPDA Obres de la zona de pic-nic de Massanassa. EPDA

L'objectiu de la construcció d'una zona de pic-nic en el poliesportiu municipal de Massanassa és acondicionar un espai perque els veïns puguen realitzar menjars a l'aire lliure i disfrutar de la major zona arbolada i recreativa del poble.

 

El projecte comprèn els treballs següents: la construcció de tres casetes obertes amb quatre zones de foc independents cada una d'elles, proveïdes de bancada (revestida amb taulells), zona de foc (revestida amb rajola refractària) i aigüera.

 

Cada caseta està construïda amb mur de càrrega de bloc en forma de creu esquerdejat, amb solera de formigó ruletejat i coberta a quatre aigües amb teula a més d'un fumeral comú.

 

La disposició en creu aconsegueix quatre paellers amb diferents orientacions, permetent diferents opcions segons l'època de l'any. A l'hivern és molt agradable cuinar i menjar al sol mentre que a l'estiu se busca i s'agraeix la sombra.

 

Este conjunt de casetes estarà tancat ocupant una superfície de 2.400 m2 aproximadament i estarà equipat amb taules i cadires de fusta per a menjar a l'aire lliure.

 

L'obra l'està realitzant l'empresa Imbestén, Obras y Servicios S.L amb un cost total de 60.752.20 €.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Seis participantes ya han encontrado trabajo a la mitad del proyecto Lanzadera
La polèmica va saltar després d'una imatge de l'edil amb una fotografia de Felipe VI de cap per avall

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
En la parte alta del establecimiento, se encontraba una habitación en la que se alojaban algunos de los trabajadores, hacinados y en condiciones precarias
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.