Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MELIANA

L'Ajuntament de Meliana posa en marxa un programa d'intineraris d'inserció sociolaboral

La conselleria d'Igualtat hi destina 148.828 euros
REDACCIÓ - 18/10/2017
Marta Valero. EPDA Marta Valero. EPDA

L'Ajuntament de Meliana, juntament amb la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i el Fons Social Europeu, han posat en marxa un programa d'Itineraris integrats per a la inserció sociolaboral, l'objectiu del qual és millorar l'ocupabilitat de persones amb dificultats per a accedir al mercat laboral. Meliana ha sigut un dels 14 municipis de la Comunitat Valenciana que ha posat en marxa este programa en el 2017.

Com detalla la regidora de Serveis Socials, Marta Valero, "la subvenció atorgada ha sigut de 148.828,48 €, dels quals 106.306,06 € es destinen a gastos directes de contractació de nou personal i 42.522,42 € es dedicaran a altres gastos com ara beques, materials, assegurances i gastos de funcionament". Així, s'ha contractat quatre persones, una directora tècnica i tres orientadors/res laborals, que estan treballant ja amb 40 famílies del municipi.

Explica la regidora que "el programa s'adreça a persones ateses en el Centre d'Atenció Social de l'Ajuntament de Meliana amb dificultats per a accedir al mercat laboral, i inclou diferents activitats tant a nivell individual com grupal". Amb cada una de les persones participants, el personal tècnic que du a terme el programa realitza una diagnosi dels factors que dificulten l'accés a l'ocupació d'este col·lectiu i, tot seguit, es dissenya i desenvolupa un itinerari integrat i individualitzat que comprén accions de promoció personal i social, orientació laboral, acompanyament i suport en la cerca d'ocupació.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Los populares consiguen la alcaldía con los votos de Cs, Vox y el partido de las urbanizaciones
El socialista Javier Puchol ostentarà l'alcaldia i el valencianista Víctor Martínez serà tinent d'alcalde

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Un correo anónimo de un ciudadano ha permitido dos de las detenciones
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.