Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MELIANA

L'Ajuntament de Meliana prepara els centres escolars per al nou curs

Amb inversions per un total de 63.000 euros
REDACCIÓ - 07/09/2017
Obres en el CEIP El Crist. EPDA Obres en el CEIP El Crist. EPDA

Tot aprofitant les vacances escolars, l'Ajuntament de Meliana ha realitzat diferents obres de manteniment i millora als centres educatius públics del poble. En total s'hi han destinat uns 63.000 €.

Com explica la regidora d'Educació, Susana Marín, "al llarg de la legislatura hem anat destinant diferents inversions per a la millora dels nostres centres educatius. Este estiu hem continuat amb el pla de treball que tenim previst i hem realitzat diferents actuacions abans que s'inici el nou curs escolar".

Així, al CEIP Mediterrani s'han fet uns lavabos nous amb un cost de 11.600 €, mentre que al recinte del Pius XII, s'ha impermeabilitzat el sostre de l'alulari de l'Escola Permanent d'Adults, una actuació que també s'ha fet a l'aulari d'infantil del CEIP El Crist. En estos dos casos, l'actuació ha sigut d'11.100 €. Al mateix col·legi del Crist, s'ha fet una actuació de millora de la recollida de les aigües pluvials de les pistes poliesportives i s'ha formiginat algunes zones de terra. Amb una inversió de 40.800 €.

A més d'estes obres a punt de finalitzar, la responsable municipal indica que "l'Ajuntament ja està treballant per a posar en marxa la inversió, amb la subvenció de 180.000 € de la Diputació, per a la millora de l'eficiència energètica del CEIP el Crist, que consistirà en la substitució de les portes i les finestres exteriors". Esta subvenció està dins del pla de millora dels centres educatius impulsada per la Diputació de València en coordinació amb la Conselleria d'Educació. Les obres es realitzaran tot aprofitant les vacances de Nadal.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

El CP La Roda Alboraya va aconseguir el podi complet de l'Open Masculí
García: “No vamos a malgastar ni un euro del ciudadano, nos comprometemos a revisar con lupa cada contrata municipal”

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.