Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
SERRA

L'Ajuntament de Serra promociona els recursos turístics del municipi a València

La campanya començà dimecres passat i acabarà demà dissabte
REDACCIÓ - 07/09/2018
L
L"alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, junt a la tècnic de turisme

L'Ajuntament de Serra promociona els recursos turístics del municipi a l'oficina del Patronat de Turisme a València. Des de dimecres passat i fins demà dissabte, Serra està present a l'oficina de turisme que es troba ubicada al carrer de Poeta Querol de València.

Des d'allí, el personal de l'àrea de Turisme dona informació sobre les diverses possibilitats que ofereix el municipi per als visitants. Des de les diferents rutes senderistes dins del Parc Natural de la Serra Calderona, fins a altres tipus de turisme, cultural, esportiu i de natura, i familiar; sense oblidar-nos de la gastronomia i l'oferta hostalera, cada vegada més nombrosa a la localitat.

"Volem donar a conéixer el municipi. Que ens visiten i gaudisquen d'un entorn únic"comenta l'alcaldessa, Alicia Tusón. Enguany és la primera vegada que la localitat fa ús d'este aparador que la Diputació de València fica al servei dels municipis de la província. Una mostra més de "l'impuls que volem donar al turisme com a motor de desenvolupament local" diu l'alcaldessa de Serra.

El municipi de Serra es troba al mateix cor de la Serra Calderona i ofereix moltes possibilitats per descobrir el parc natural: les seues fonts i miradors, els senders inesgotables, natura en estat pur a 30 minuts de la ciutat de València. A més a més, compta amb un ric patrimoni cultural d'època islàmica (segles VIII-IX), com el castell i les quatre torres de guaita; la Cartoixa de Portaceli (segle XIII), per altra banda i dins el terme municipal, va ser un centre molt influent on es va traduir la bíblia al valencià, per primera vegada en la història.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

Dones d’Olocau ha organitzat una jornada de dol social
Se espera que 500 personas asistan en directo a la gala que será presentada por Carles Navarro

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
La densa niebla dificultó enormemente su localización
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.