Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA COSTERA

L'Ajuntament de Xàtiva elimina el requisit del quilometratge de les beques per al transport d'universitaris

La junta de govern aprova les bases per a la convocatòria del curs 2017/2018
- 23/10/2017

La junta de govern local de hui ha aprovat les bases per a la concessió de beques de transport per a universitaris residents a Xàtiva que cursen estudis de grau, formació professional de grau superior i música o dansa de grau superior, que no s'impartisquen a la ciutat, per al curs 2017/2018. La principal novetat d'enguany és que s'elimina el requisit del quilometratge, amb la qual cosa podran beneficiar-se de les beques tots aquells universitaris que estudien dins de l'estat espanyol. L'any passat es liquidaren 14.000 euros per aquest concepte. Enguany, la quantia destinada a aquestes ajudes ascendeix a 20.000 euros. L'import màxim atorgat a cada sol·licitant que complisca els requisits de les bases reguladores serà 400 euros.

La regidora d'Educació, Amor Amorós explica que la filosofia amb què es convoquen aquestes ajudes és "procurar la igualtat d'oportunitats, pensant en universitaris les famílies dels quals fan un gran esforç econòmic per donar estudis als seus fills i filles. Com a institució, hem de lluitar i perseguir aquest objectiu. Som receptius a les demandes dels usuaris i, per això, hem decidit eliminar el requisit que limitava el quilometratge, com a prova de que aquest equip de govern escolta les propostes de millora dels ciutadans".

El requisits per a poder beneficiar-se de les beques son els següents:

Estar empadronats a Xàtiva de manera continuada, durant els tres anys anteriors a la data de la presentació de la sol·licitud. Si l'estudiant és estranger caldrà que acredite tindre el NIE.

Estar matriculat en formació professional de grau superior, estudis universitaris de grau o de música/dansa de grau superior durant el curs acadèmic 2017/2018. Per a poder rebre la beca s'haurà d'estar matriculat en un curs complet o com a mínim en el 75% dels crèdits corresponents.

Desplaçar-se al centre educatiu en transport públic, sempre que siga possible.

No podran ser beneficiaris:

Les persones que tinguen alguna titulació universitària o complisquen els requisits legals per a l'expedició d'un títol universitari.

Les persones que cursen estudis de màster universitari, tercers cicles, cursos d'especialització, títols propis reconeguts per les universitats o altres estudis de postgrau.

Els beneficiaris d'altres beques al transport concedides per altres administracions públiques.

Els estudiants integrats en una unitat familiar amb una renda superior a 60.000€.

La convocatòria i les bases que regulen aquest procediment de concessió es publicaran a les cartelleres d'informació municipal, al Butlletí Oficial de la Província de València i a la web de l'Ajuntament (www.xativa.es). El termini per presentar les sol·licituds serà de 30 dies naturals des de la data de publicació de les bases en el Butlletí Oficial de la Província de València.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Centrals

Se han incautado vehículos y motocicletas valorados en más de 100.000 euros, joyas, un kilo de cocaína, seis inmuebles valorados en 300.000 euros, una pistola detonadora, aparatos electrónicos y 40.000 euros en metálico
La fallecida, de nacionalidad rumana, presentaba heridas de arma blanca en el cuello y, por el momento, no se han producido detenciones

Otras noticias en sucesos

El grupo criminal está formado por cinco miembros de una misma familia (padre, madre, hija, yerno y cuñado)
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.