Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ASSOCIACIONISME

L'Ajuntament i la Xarxa d'Entitats del País Valencià signen un conveni per a fomentar l'associacionisme

La concessió, xifrada en 35.000 euros i amb una vigència d'un any, té com a objectiu promoure la participació ciutadana.
REDACCIÓN - 23/05/2019
Conveni Conveni

La regidora de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, Neus Fábregas Santana, i el president de la Federació Xarxa d'Entitats del País Valencià, Enric Valero, han signat este matí el conveni regulador entre l'Ajuntament de València i la Xarxa d'Entitats del País Valencià, amb l'objectiu de coordinar les accions dirigides a l'impuls i el foment de l'associacionisme.

L'aportació econòmica està xifrada en 35.000 euros i té com a objectiu fomentar la participació ciutadana a través d'ajudes per al compliment de les finalitats de la mateixa federació. El conveni, que ha entrat en vigor en el moment de la signatura, té una duració d'un any.

Així, es durà a terme una primera línia d'actuació per a la formació del teixit associatiu. En este sentit, s'han establit diferents tallers emmarcats en diversos blocs temàtics: organització administrativa de les entitats (obligacions documentals i fiscals, adaptació a la Llei de transparència i adaptació a la nova Llei orgànica de protecció de dades i drets digitals), planificació de l'activitat de l'entitat (planificació estratègica i captació de fons, formulació de projectes i estratègies de comunicació), i associacionisme i participació ciutadana (participació ciutadana i metodologies participatives i millora de la participació interna de persones sòcies i voluntàries, treballar els feminismes dins de les associacions i desenvolupament de projectes interassociatius).

Respecte de la segona línia d'actuació, sobre el Servici d'Orientació i Assessoria al Teixit Associatiu, inclou l'assessoria virtual i presencial per a la resolució dels dubtes en diversos àmbits o matèries en l'oficina tècnica de la Xarxa d'Entitats del País Valencià, la cobertura informativa mediàtica i audiovisual, l'assessorament en creativitat per a associacions i màrqueting de continguts, així com la creació d'espais de reflexió estables.

Categorías de la noticia

Otras noticias en València

El auto abre juicio oral contra otras trece personas -entre ellas el exconseller Mario Flores y el ex secretario autonómico Victoriano Sánchez-Barcaiztegui- por un delito continuado de malversación de caudales
Hace 9 meses Verizon y Korean Telecom -entre Seúl y Nueva Jersey- y Vodafone y Ericsson -en Reino Unido- hicieron públicas las primeras llamadas holográficas mediante 5G en el mundo

Otras noticias en sucesos

Los agentes detectaron la plantación “indoor” al acudir al edificio una patrulla por una disputa vecinal e intervinieron 112 plantas de marihuana en fase de crecimiento con un peso total de 20 kilogramos
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.