Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PICASSENT

L'alcaldessa es reuneix amb les associacions i els col·lectius de Picassent

García Ferrer vol explicar-los el pressupost i les inversions de futur previstes per a 2019
REDACCIÓ - 28/02/2019
Alcaldessa de Picassent amb el col.lectius Alcaldessa de Picassent amb el col.lectius

Treballar per un poble que tinga una major qualitat de vida. Així pot definir-se el treball del govern municipal que, a poc a poc, va transformant Picassent en una ciutat per al futur. Amb un pressupost municipal de 2019, que ascendeix a 16.514.674,18 euros, tant per als ingressos com per a les despeses, i que suposa un increment del 8,06 % respecte al 2018, la ciutadania ha vist com durant 4 anys ha disminuït l'IBI, s'han mantingut les taxes i preus públics, s'han posat en marxa diversos programes d'Ocupació, s'han valorat les ajudes socials per donar suport a les persones amb dificultats econòmiques i també, inversions per continuar transformant Picassent. I és que, com va explicar la primera edil ahir per la vesprada en l'acte celebrat a la Casa de Cultura, una de les prioritats del pressupost és la inversió pública dissenyada des d'una perspectiva social.

La presentació, que va tindre lloc a la sala d'exposicions, va comptar amb l'acompanyament audiovisual que ajudava a mostrar les diferents línies d'actuació portades a terme o previstes per al futur al nostre poble i va estar acompanyada d'una exposició gràfica que mostrava les inversions en marxa que estan portant-se a terme als polígons industrials, així com també de l'enllumenat públic en carrers i urbanitzacions, el parc de Les Garroferes de l'Omet, la creació d'una xarxa de rutes biosaludables pel nostre terme a través de la iniciativa Bategant Picassent, i la reurbanització del carrer Ferrer i Plaça Abadia. I tot este marc pressupostari s'ha dissenyat també aprofitant al màxim totes les possibilitats de finançament a través d'altres institucions, com és el cas de l'Edusi amb el projecte de reforma de l'Ermita i els seus voltants.

Pel que respecta a les inversions de futur, la primera edil va parlar de la reforma de la Casa de Cultura, de la remodelació dels centres educatius públics i la construcció del col·legi n. 4, la rehabilitació de la Torre d'Espioca, la millora al Barri de Les Palmeres, la passarel·la a la Font de l'Omet, el nou edifici d'urgències al Centre de Salut, entre d'altres previstes.

Per finalitzar, l'alcaldessa va manifestar el seu agraïment a totes les persones presents, associacions i col·lectius del poble, «perquè sense la vostra ajuda i col·laboració tot allò que fem des de l'Ajuntament no tindria l'èxit i la repercussió que pertoca».

Així també es va obrir un torn de preguntes perquè totes aquelles persones que ho desitjaren formularen en veu alta els seus dubtes, preguntes i suggeriments al respecte.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

El pressupost s'incrementa un 4,66% respecte al 2018
Vicente Zaragozá, actual alcalde de la localidad quiere obtener de nuevo la confianza de sus vecinos

Otras noticias en sucesos

Según el instituto armado, se ha detenido a 15 hombres y 2 mujeres con edades comprendidas entre los 25 y los 58 años, todos ellos de nacionalidad búlgara, en el marco de la operación "Green House".
Los agentes detectaron la plantación “indoor” al acudir al edificio una patrulla por una disputa vecinal e intervinieron 112 plantas de marihuana en fase de crecimiento con un peso total de 20 kilogramos
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.