Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
RAFELBUNYOL

L'alumnat de T'Avalem celebra la seua cloenda

20 joves ja tenen la seua titulació d'Atenció Soci sanitària a persones depenents
REDACCIÓN - 04/06/2018
Acte de cloenda. EPDA Acte de cloenda. EPDA

L'alumnat de T'Avalem celebrà el passat divendres la seua cloenda de curs, un projecte gràcies al qual l'Ajuntament de Rafelbunyol pogué ocupar a 24 persones durant un any en dos tallers mixtos d'ocupació i formació de Garantia Juvenil, posats en marxa a través del Servef.

20 joves d'entre 18 a 30 anys concloïen, amb un acte institucional de lliurament de diplomes entre rialles i llàgrimes, la seua formació i ocupació en aquests dos tallers d'Atenció Sociosanitària a persones dependents, un per a treballar en Institucions i l'altre en Atenció Domiciliària.

Un fi de curs que va presidir, l'Alcalde de Rafelbunyol, Fran López, qui va animar als i les joves a continuar amb la seua formació, rememorant la frase de Nelson Mandela de "L'educació és l'arma més poderosa per a canviar el món" a més d'estar segur de què la titulació obtinguda les obrirà les portes al mercat laboral.

La finalitat d'aquests tallers ha sigut desenvolupar una política activa d'ocupació i tractar d'augmentar les opcions d'ocupació de la joventut aturada. Així s'aborda Atenció Sociosanitària a persones dependents tant a domicili com en institucions com a futures eixides laborals per a l'alumnat.

La particularitat d'aquests Tallers d'Ocupació es centra en la integració de la formació, l'experiència i la realització de tècniques de cerca d'ocupació i autoocupació, així com la percepció d'un salari amb el qual s'intenta pal·liar la crisi econòmica actual.

Per tot això, l'Ajuntament de Rafelbunyol pretén aconseguir de nou aquesta subvenció per a posar en marxa de nou aquests Tallers d'Ocupació que tenen la particularitat de centrar-se en la integració de la formació, l'experiència i la realització de tècniques de cerca d'ocupació i autoocupació, així com la percepció d'un salari amb el qual s'intenta pal·liar la crisi econòmica actual.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Romero: “Cada uno de los euros del presupuesto se destinarán a mejorar el municipio y la vida de todos los vecinos sin excepción”
Ibáñez: “Los resultados de Cs en las últimas citas electorales nos hacen ser optimistas y pensar que es posible obtener la alcaldía”

Otras noticias en sucesos

La sentencia le declara autor de dos delitos de abusos sexuales a menores de 16 años y, además, le obliga a indemnizar a la primera de las víctimas con 25.000 euros y, a la segunda, con otros 3.000 euros por daños psicológicos
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.