Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA POBLA DE FARNALS

L'alumnat del Taller Tots Amunt de La Pobla va de campament a l'Assut d'Antella

Les persones participants, amb diversitat funcional, realitzaren tallers i jocs i altres activitats adaptades per al seu desenvolupament
REDACCIÓ - 08/10/2018
Alumnes del taller de La Pobla. EPDA Alumnes del taller de La Pobla. EPDA

Els alumnes del Taller Tots Amunt varen disfrutar entre els dies 17 i 22 de setembre d'un campament a l'Assut d'Antella, on els veïns i veïnes amb diversitat funcional varen conviure i realitzaren diverses activitats. En total assistiren 14 membres del taller d'entre 29 i 70 anys, qui estigueren acompanyats per 5 monitors i monitores.

Encara que l'any passat també es va realitzar un campament en la mateixa localització, l'experiència d'enguany ha sigut totalment nova en haver planificat una programació molt diferent. Les persones assistents realitzaren, entre d'altres, tallers de ceràmica i polseres, festes temàtiques a la nit, esports i diferents jocs.

L'Ajuntament de la Pobla de Farnals, a través de la regidoria de Benestar Social, ha sufragat la contractació de les persones que han acompanyat els alumnes durant el campament, així com els desplaçaments d'anada i tornada. Maria Carmen Benlloch, regidora de l'àrea, considera que esta iniciativa "a més de ser tremendament beneficiosa per als participants en termes de relacions socials i independència personal, també aprofita perquè les seues famílies tinguen un respir de les tasques de cura".

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Paz Carceller recupera la alcaldía de Puçol para el Partido Popular tras llegar a un acuerdo con tres fuerzas políticas
Los colegios ganadores recibirán una dotación económica para la adquisición de material deportivo

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
El suceso ha tenido lugar en la calle Luchana de esta población sobre las 10.30 horas de este jueves
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.