Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA POBLA DE FARNALS

L'alumnat del Taller Tots Amunt de La Pobla va de campament a l'Assut d'Antella

Les persones participants, amb diversitat funcional, realitzaren tallers i jocs i altres activitats adaptades per al seu desenvolupament
REDACCIÓ - 08/10/2018
Alumnes del taller de La Pobla. EPDA Alumnes del taller de La Pobla. EPDA

Els alumnes del Taller Tots Amunt varen disfrutar entre els dies 17 i 22 de setembre d'un campament a l'Assut d'Antella, on els veïns i veïnes amb diversitat funcional varen conviure i realitzaren diverses activitats. En total assistiren 14 membres del taller d'entre 29 i 70 anys, qui estigueren acompanyats per 5 monitors i monitores.

Encara que l'any passat també es va realitzar un campament en la mateixa localització, l'experiència d'enguany ha sigut totalment nova en haver planificat una programació molt diferent. Les persones assistents realitzaren, entre d'altres, tallers de ceràmica i polseres, festes temàtiques a la nit, esports i diferents jocs.

L'Ajuntament de la Pobla de Farnals, a través de la regidoria de Benestar Social, ha sufragat la contractació de les persones que han acompanyat els alumnes durant el campament, així com els desplaçaments d'anada i tornada. Maria Carmen Benlloch, regidora de l'àrea, considera que esta iniciativa "a més de ser tremendament beneficiosa per als participants en termes de relacions socials i independència personal, també aprofita perquè les seues famílies tinguen un respir de les tasques de cura".

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Durant uns 15 dies, el camp de futbol no estarà operatiu
Del 23 al 26 de abril, se celebrarán talleres y cuentacuentos infantiles para niñas y niños de 6 a 11 años.

Otras noticias en sucesos

Siguió a uno de ellos por varias calles y regresó al lugar cuando las víctimas estaban con los agentes
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.