Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALBALAT DELS TARONGERS

L'ampliació de l'aulari d'Albalat dels Tarongers començarà en 2019 amb 1,7 milions d'euros

El centre passarà de 300 metres quadrats a 1.000 per a suprimir els barracons existents
M. MARTÍNEZ - 28/06/2018
Última visita d?una consellera al col·legi. EPDA Última visita d?una consellera al col·legi. EPDA

Les obres per a ampliar i reformar l'aulari del CRA Baronia Baixa d'Albalat dels Tarongers començaran el pròxim any 2019. L'Ajuntament de la localitat ja ha aprovat la memòria explicativa i ara espera que la Conselleria d'Educació done el seu vistiplau per a començar a redactar el projecte i adjudicar les obres, que compten amb un pressupost d'1,7 milions d'euros.

Les millores del centre educatiu del municipi s'inclouen en el Pla Edificant de la Conselleria, que el seu objectiu és eliminar els barracons dels col·legis de la Comunitat Valenciana. En el cas de l'aulari d'Albalat dels Tarongers, existeixen dos barracons i dues aules dividides en quatre classes per a poder albergar als més de 70 alumnes de la localitat, per la qual cosa l'ampliació del centre era "una vertadera necessitat", ha matisat l'alcaldessa, Maite Pérez. El col·legi passarà d'ocupar els 300 metres actuals a 1.000 de nova construcció. Segons la proposta de la Conselleria d'Educació, el centre comptarà amb dues aules d'Infantil, tres de Primària, una d'Educació Especial, un aula d'educació artística, biblioteca, gimnàs amb vestuaris i els despatxos i aules per a professors i personal del col·legi.

Des que es creara el col·legi d'Albalat dels Tarongers en 1982 no s'havia escomès cap intervenció per a millorar les instal·lacions. Els usuaris pateixen goteres quan plou; les finestres són velles i fa fred a l'hivern; hi ha persianes trencades, i cambres de bany antigues que cada dues per tres es trenquen. Per açò, l'Ajuntament i la comunitat escolar exigien una actuació urgent.

Finalment, cal destacar que mentre es realitzen les obres, els alumnes impartiran les classes en un edifici municipal habilitat per a l'ocasió.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

Els valencianistes es presenten 10 candidatures comarcals, 7 en solitari i 3 en coalició
Los socialistas quieren recuperar Sagunt, Canet, Benavites, Segart, Petrés, Algar y Torres Torres

Otras noticias en sucesos

El último caso es el de un hombre de 65 años, residente en Calicanto y sin antecedentes de viajes en el período de incubación, que inició síntomas del pasado día 18 de mayo e ingresó ayer miércoles en el hospital de Manises
El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.