Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PAIPORTA

L'Associació d'Estudiants de la IES La Sénia de Paiporta denuncia els fets ocorreguts en el passat Consell Escolar Municipal

Denuncien que la regidoria d'Educació de Paiporta no ha assistit ni donat suport a AELSE
REDACCIÓ - 26/03/2019
La Comissió Executiva de l'Associació d'Estudiants de la IES La Sénia - AELSE denúncia que la regidoria d'Educació va evitar l'esmena al reglament intern del Consell Escolar Municipal de Paiporta, presentada en el registre d'entrada de l'ajuntament.
A més, denúncia que la regidoria d'Educació de Paiporta no ha assistit ni donat suport a AELSE en cap moment, com en la presentació de la documentació necessària per a rebre una subvenció nominativa, contemplada en els pressupostos municipals de 2018, que l'entitat va estar a punt de perdre per falta de suport, ja que estava recentment constituïda i no hi havia experiència prèvia.
L'esmena presentada en el Consell Escolar per AELSE no es va sotmetre a votació, encara que no es va retirar. L'esmena que es va retirar en la sessió plenària del 6 de març, per l'associació , va ser la presentada a l'octubre, posat al fet que es va esmentar per un dels representants d'aquest Consell i, es volia aclarir sobre aquest assumpte. El succeït va portar lloc a una impugnació de la sessió, desestimat per la mateixa regidoria i pel propi ajuntament.
La regidoria d'Educació no demostra cap preocupació amb la participació de l'alumnat paiportí, demostrant-ho amb una proposta de reglament que fonamenta la poca representació de l'alumnat i la representació d'entitats, en lloc de representació de la comunitat educativa. 260Els plens d'escoles, que s'han celebrat, no donen veu a l'alumnat ni a la joventut, ja que els temes tractats són els determinats per l'ajuntament.
Per tant, demanem un canvi d'actitud de la regidoria i del propi regidor i, que es comence a pensar en l'alumnat, millorant les seues polítiques de participació estudiantil.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Les composicions elaborades per poetes i poetesses locals, instal·lades als panells informatius, estan pensades per poder ser llegides i escoltades
El buen tiempo animó a vecinos de la localidad y de los municipios cercanos a presenciar los actos de celebración de la Semana Santa

Otras noticias en sucesos

Los agentes detectaron la plantación “indoor” al acudir al edificio una patrulla por una disputa vecinal e intervinieron 112 plantas de marihuana en fase de crecimiento con un peso total de 20 kilogramos
Denunció dos robos con violencia de dinero tras realizar dos extracciones en cajeros
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.