Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
L'ELIANA

L'Eliana acull 20 estudiants europeus del programa Erasmus+

Provenen d'Itàlia, Grècia, Polònia i Letònia i pròximament alumnes de l'Eliana viatjaran a estos països
REDACCIÓ - 16/01/2019
Foto família dels Erasmus amb Salva Torrent Foto família dels Erasmus amb Salva Torrent

Cinc alumnes italians, quatre letons, cinc polonesos i sis grecs, acompanyats de huit dels seus professors, passen esta setmana a l'Eliana, vivint amb famílies de la localitat i assistint a un fum d'activitats per a conèixer la nostra realitat.

L'IES l'Eliana forma part del programa Erasmus+ que, a través de l'intercanvi d'estudiants, té com a objectius la cooperació entre països i la formació dels jóvens en termes de convivència i respecte.

Durant la setmana els estudiants tenen activitats molt variades. Per exemple, faran visites guiades tant pel nostre poble com per la València medieval o el llit del Turia. Per tal de conéixer la realitat sòcioeconòmica voran el treball dels artistes fallers, empreses hortofructícoles, el Mercat Central o els arrossars de l'Albufera. Han de treballar també en la redacció de textos, vocabularis i produccions audiovisuals. Dissabte, sens dubte, se n'aniran de l'Eliana amb un bon coneixement de la gastronomia local.

En març d'enguany cinc alumnes elianers viatjaran a Itàlia. En octubre aniran a Letònia quatre estudiants. En 2020, en febrer, visitaran Polònia cinc alumnes i en seran sis els qui vagen a Grècia en abril. Tots sempre acompanyats per dos professors en cada estada.

La regidora d'Educació i Infància, Eva Santafé, ha destacat la importància d'este projecte "pel que té d'integrador i perquè promou la convivència i coneixement del patrimoni cultural europeu".

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

El aspirante a primer edil explica su proyecto electoral
En esta fase se ha renovado el piso y se está mejorando la iluminación

Otras noticias en sucesos

La niña fue localizada en la estación de autobuses de Madrid donde al parecer había viajado para conocer a un joven
El suceso ocurrió ayer en torno a las 14.30 horas en un lugar aún sin concretar por las fuentes consultadas

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.