Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
L'ELIANA

L'Eliana de nou en el programa estatal Platea per a la cultura i les arts escèniques

Només 156 municipis de tot l'estat espanyol formen part del programa Platea, 15 a la Comunitat
REDACCIÓ - 08/01/2019
L?Eliana de nou en el programa estatal PLATEA per a la cultura i les arts escèniques L?Eliana de nou en el programa estatal PLATEA per a la cultura i les arts escèniques

Enguany l'Auditori Municipal de l'Eliana acollirà novament espectacles teatrals, de circ, dansa, o lírica, de primer nivell i vinguts de tot el territori nacional mitjançant el programa PLATEA, que s'afegiran als que contracta el consistori pel seu compte.

PLATEA és el programa organitzat per l'Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM), en col·laboració amb la Federació de Municipis i Províncies, que darrerament ens ha permés vore companyies com Yllana o Els Joglars, actrius com Lolita Flores i actors com Jorge Sanz.

Formar part de PLATEA requereix complir una sèrie de requisits molt exigents tant pel que fa a programació com a capacitat tècnica. De fet, del total de municipis espanyols sols 156 formen part d'esta iniciativa.

En tota la Comunitat Valenciana només 15 municipis han sigut seleccionats per PLATEA després d'una garbellada minuciosa.

A banda de l'Eliana, la resta de municipis valencians triats són: Algemesí, Alacant, Altea, Canals, Catarroja, Chiva, Elx, Gandia, Manises, Paterna, Riba-Roja, València, Vila-Real i Xàtiva.

L'alcalde Salva Torrent ha manifestat que gràcies a este programa podem tindre a l'Eliana "funcions de primer nivell, pròpies dels millors teatres, a bon preu". Al seu parer el fet d'entrar de nou en PLATEA es deu a "'l'excel·lent faena que fan els empleats municipals i que agraïsc personalment".

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

En el acto Murgui recuerda que fue víctima de una denuncia falsa, a cargo de miembros de Compromís de Casinos, que finalmente quedó en nada al ser archivada por la justicia

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
La niña fue localizada en la estación de autobuses de Madrid donde al parecer había viajado para conocer a un joven

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.