Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
L'ELIANA

L'Eliana duplicarà el personal en Serveis Socials gràcies a una Borsa de Treball temporal

L'Ajuntament de l'Eliana duplicarà el nombre de persones que formaren part de la seua àrea de Serveis Socials
REDACCIÓ - 13/02/2018
L
L"Eliana duplicarà el personal en Serveis Socials gràcies a una Borsa de Treball temporal

El municipi de l'Eliana es prepara per a donar-li un important impuls a la seua àrea de Serveis Socials. De les sis persones que compta en l'actualitat el consistori d'aquesta localitat, es passarà a dotze: és a dir, es duplicarà el nombre de persones que treballen en aquest àmbit. Tota una declaració de prioritats de l'equip de govern local.

Tot açò, després d'anunciar-se la formació de fins a quatre Borses d'Ocupació de treball temporal, per a ocupar diferents llocs de treball en l'Ajuntament de l'Eliana. Són els de Treballador/a Social, Educador/a Social, Psicòleg/a i Agent d'Igualtat. A elles s'afig una d'Enginyer/a de Camins, Canals i Ports. La responsable de Serveis Generals i Recursos Humans, Marta Andrés, assegura que amb aquestes incorporacions "es farà un important salt de qualitat en l'atenció que reben els nostres veïns i veïnes, a través de l'àrea de Serveis Socials".

"Passarem de 6 a 12 treballadors en Serveis Socials, la qual cosa ens ajudarà a superar amb escreix les ràtios establides per a municipis com el nostre. Amb aquest tipus d'actuacions es demostra que una corporació municipal com la de l'Eliana realment li dóna molta importància a l'atenció de la ciutadania", ha afegit Andrés.

"És evident que per a oferir el millor servei és necessari comptar amb un bon equip multidisciplinari, en el qual existisca un adequat repartiment de la càrrega de treball, la qual cosa permet oferir una atenció més personalitzada i eficaç. L'arribada d'un/a Agent d'Igualtat, per exemple, ens permetrà elaborar un Pla Municipal d'Igualtat. I la resta d'incorporacions també tindrà un impacte molt important en l'atenció que se li brindarà als nostres veïns/as", explica l'edil de Serveis Generals.

"Amb l'aportació econòmica de la Generalitat Valenciana i la voluntat política de l'Ajuntament de l'Eliana de potenciar l'àrea de Serveis Socials, s'aconseguirà una notable millora. Aquesta àrea sempre ha sigut prioritària per a la corporació municipal, i aqueixa situació millorarà encara més amb aquestes Borses d'Ocupació", conclou Marta Andrés.

Otras noticias en C. Túria

La diputada de Bienestar Social ha inaugurado en Llíria la jornada ‘La salud mental desde un enfoque interdisciplinar’ junto a la presidenta de la Mancomunidad Camp de Túria
Carles Cano y Alicia Calero participarán en el evento

Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.