Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
L'ELIANA

L'Eliana lliura els premis "l'Eliana Educadora" del curs 2017/2018

El sector educatiu de la localitat va celebrar la seua gala anual, en la qual es va reconèixer l'esforç, la dedicació i el bon fer de personal tant docent com no docent
REDACCIÓ - 05/07/2018
L L"Eliana lliura els premis ?l"Eliana Educadora? del curs 2017/2018

Divendres passat 29 de juny, en l'Auditori Municipal, es van lliurar els Premis l'Eliana Educadora. La gala va comptar amb la participació de l'alumnat dels diferents centres educatius del municipi i els representants del Consell dels xiquets i els xiquetes de l'Eliana, així com de diverses entitats relacionades amb el sector educatiu de la localitat.

En el lliurament van participar representants de tots els centres educatius de l'Eliana, tant públics, privats com concertats (Col•legi Verge del Carme, Col•legi l'Olivera, Col•legi El Garbí, Col•legi Montealegre, Col•legi Rivas Lluna, Col•legi IALE, Col•legi Helios i l'IES l'Eliana). A ells se li va reconèixer l'esforç, la dedicació, els resultats i el bon fer, tant dels equips docents, AMPAs i alumnes que contribueixen a millorar la nostra societat, l'educació i els nostres valors amb un projecte comú. Per açò l'Eliana no solament valora els resultats acadèmics, sinó l'esforç realitzat per tot el col•lectiu.

L'acte va començar a les 19 hores amb la visualització d'un vídeo i va ser presentat per la representant del Consell de xiquets i xiquetes, Carolina Zamora. A poc a poc els guardonats van pujar a l'escenari de l'Auditori Municipal on se'ls va fer el lliurament del seu reconeixement a mans de l'alcalde de la l'Eliana, Salva Torrent. Així com la regidora d'Educació i Esports, Eva Santafé.

Santafé, va voler felicitar a tots els premiats i agrair la participació dels grups que van intervenir amb actuacions musicals dels centres IES l'Eliana, Col•legi Helios, Escola Coral de l'Eliana i al Consell de xiquetes i xiquets, fent un acte entranyable, gràcies al seu talent particular.

El premi especial "l'Eliana Ciutat Educadora", va recaure enguany sobre Daura Argilés Martínez, amb una destacada trajectòria de més de vint anys en el Col•legi Verge del Carme i sobre Vicente Peiró Espinosa, amb quasi quaranta anys de treball com a professor i secretari del Col•legi IALE, tots dos professionals amb una carrera centrada en la millora de l'educació en benefici dels xiquets i xiquetes.

L'acte va finalitzar amb la realització de la foto de família per part dels directors i directores dels centres docents de l'Eliana, així com dels participants en les actuacions musicals durant la realització de la gala.

Otras noticias en C. Túria

Las instalaciones permanecerán abiertas a lo largo de todo el verano hasta el día 22 de septiembre
En estas maniobras, que empezaron el pasado domingo y concluirán el viernes, participan más de 800 policías militares, 150 vehículos y 30 perros

Otras noticias en sucesos

El suceso ha tenido lugar en la calle Luchana de esta población sobre las 10.30 horas de este jueves
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.