Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
L'ELIANA

L'Eliana s'adhereix a la declaració d'oci educatiu «Ens reunim amb uns altres valors»

L'Ajuntament es compromet a reivindicar un model recreatiu que fomente els valors educatius en les activitats dirigides a la infància i l'adolescència
REDACCIÓN - 10/07/2018
L?Eliana s?adhereix a la declaració d L?Eliana s?adhereix a la declaració d"oci educatiu «Ens reunim amb uns altres valors»

L'Eliana ja forma part de la declaració d'oci educatiu «Ens reunim amb uns altres valors», gràcies a l'aprovació per unanimitat que ha fet el Ple de l'Ajuntament.

Aquest manifest, que promou l'IVAJ, pretén fomentar entre els més joves programes i activitats culturals, socials, esportives, extraescolars i de temps lliure que tinguen una voluntat educativa. A més, també promou el foment de l'adquisició de valors com la igualtat i el progrés social, i impulsa accions que afavoreixen la igualtat d'oportunitats i de tracte, el respecte per la diversitat, la convivència intercultural, la lluita contra la xenofòbia i l'educació en drets humans.

La regidora de Joventut, Isabel Montaner ha assegurat que "l'adhesió ens permetrà generar espais de reflexió, de convivència i d'inclusió, a més de fomentar el voluntariat i oferir educació no formal". "Continuarem treballant en aquesta línia, innovant, millorant, creant, escoltant i fent partícips els nostres joves", ha finalitzat l'edil.

La declaració d'oci educatiu «Ens reunim amb uns altres valors» també insta a les administracions a regular les activitats d'oci educatiu per a assegurar la qualitat pedagògica i l'educació en valors.

Amb l'adhesió, l'Ajuntament de l'Eliana també es compromet a donar suport a les entitats i col•lectius que realitzen aquests tipus d'activitats i reconèixer el paper del voluntariat juvenil com element dinamitzador d'activitats d'oci educatiu.

Otras noticias en C. Túria

El aspirante a primer edil explica su proyecto electoral
En esta fase se ha renovado el piso y se está mejorando la iluminación

Otras noticias en sucesos

Los bomberos los localizaron a las 5 de la madrugada y pasaron toda la noche con ellos
El suceso ocurrió ayer en torno a las 14.30 horas en un lugar aún sin concretar por las fuentes consultadas

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.