Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
L'ELIANA

L'Eliana s'adhereix a la declaració d'oci educatiu «Ens reunim amb uns altres valors»

L'Ajuntament es compromet a reivindicar un model recreatiu que fomente els valors educatius en les activitats dirigides a la infància i l'adolescència
REDACCIÓN - 10/07/2018
L?Eliana s?adhereix a la declaració d L?Eliana s?adhereix a la declaració d"oci educatiu «Ens reunim amb uns altres valors»

L'Eliana ja forma part de la declaració d'oci educatiu «Ens reunim amb uns altres valors», gràcies a l'aprovació per unanimitat que ha fet el Ple de l'Ajuntament.

Aquest manifest, que promou l'IVAJ, pretén fomentar entre els més joves programes i activitats culturals, socials, esportives, extraescolars i de temps lliure que tinguen una voluntat educativa. A més, també promou el foment de l'adquisició de valors com la igualtat i el progrés social, i impulsa accions que afavoreixen la igualtat d'oportunitats i de tracte, el respecte per la diversitat, la convivència intercultural, la lluita contra la xenofòbia i l'educació en drets humans.

La regidora de Joventut, Isabel Montaner ha assegurat que "l'adhesió ens permetrà generar espais de reflexió, de convivència i d'inclusió, a més de fomentar el voluntariat i oferir educació no formal". "Continuarem treballant en aquesta línia, innovant, millorant, creant, escoltant i fent partícips els nostres joves", ha finalitzat l'edil.

La declaració d'oci educatiu «Ens reunim amb uns altres valors» també insta a les administracions a regular les activitats d'oci educatiu per a assegurar la qualitat pedagògica i l'educació en valors.

Amb l'adhesió, l'Ajuntament de l'Eliana també es compromet a donar suport a les entitats i col•lectius que realitzen aquests tipus d'activitats i reconèixer el paper del voluntariat juvenil com element dinamitzador d'activitats d'oci educatiu.

Otras noticias en C. Túria

El acto congregó el viernes a decenas de vecinos y admiradores de la fiesta grande del pueblo
La pista se situará junto al polideportivo municipal y paliará la inexistencia de un espacio adecuado para que los jóvenes aficionados al skate puedan patinar en condiciones

Otras noticias en sucesos

Fue sorprendido con 20 gramos de cocaina
Denunció dos robos con violencia de dinero tras realizar dos extracciones en cajeros

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.