Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
GODELLA

L'EPA de Godella publica la seua programació per al pròxim curs 2018-2019

El termini de matrícula dels cursos de l'EPA per als alumnes preinscrits serà del 4 al 18 de setembre en el centre Xicranda
REDACCIÓ - 07/08/2018
Participants en els cursos. EPDA Participants en els cursos. EPDA

La nova oferta formativa de l'EPA per al curs 2018-2019 proposada per la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Godella ja està disponible, amb el manteniment d'activitats de cursos anteriors i amb la incorporació de nous tallers i cursos.

Quant als cursos que s'ofereixen, continuen en vigor els de formació bàsica i formació superior les inscripcions dels quals es realitzaran del 4 al 14 de setembre en el centre cultural Xicranda. Com a novetat l'Escola de Persones Adultes de Godella incorporarà tercer i quart de Secundària, amb la qual cosa es completarà l'oferta d'ensenyament reglat i els alumnes podran obtenir el seu graduat en Secundària.

Pel que fa als tallers de l'EPA, aquest curs es seguiran realitzant els de pintura, ceràmica, anglès, informàtica, francès, creació literària, club de lectura, costura, teatre i per als més menuts cursos d'anglès.

El termini de matrícula dels cursos de l'EPA per als alumnes preinscrits serà del 4 al 18 de setembre en el centre Xicranda. Aquelles persones interessades en els tallers d'informàtica, francès i anglès hauran de matricular-se en determinats dies, que estan reflectits en el fullet informatiu. A més, cal destacar la bonificació en les quotes depenent de la situació econòmica dels concurrents, que disposaran d'una única matrícula per a tots els tallers.

La documentació a aportar és la sol·licitud d'inscripció-matrícula i fotocòpia de la primera fulla de la llibreta o compte bancari on apareix l'IBAN. A més, en el cas de les persones empadronades a Godella que sol·liciten la bonificació, l'autorització emplenada i signada per tots els membres de la unitat familiar. En el cas de no aportar tota la documentació, no es mantindrà reservada la plaça i s'haurà de tornar a guardar torn.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Los socialistas pasan a ser la cuarta fuerza política tras una legislatura prácticamente ingobernable
Se llama Teniente Ripley y es una joven pastora belga malinois

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Según fuentes del Consorcio de Bomberos de Castellón y de la Policía Local, el incendio se declaró a última hora de ayer en una vivienda de la urbanización Cala Puntal
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.