Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
JOVENTUT

L'Escola d'Estiu de Sagunt obri el termini d'inscripció el pròxim 17 de maig

L'activitat està destinada a xiquetes i xiquets que hagen nascut entre 2007 i 2015
REDACCIÓ - 14/05/2019

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt obri el termini d'inscripció per a l'Escola d'Estiu 2019, la temàtica de la qual per a enguany és la celebració del 5é centenari de la volta al món de Magallanes-Elcano. Les persones interessades podran inscriure's, en horari de vesprades, de 16 a 20 h, els dies 17, 21, 23, 28 i 30 de maig, i el 4 i 6 de juny, i en horari de matí del 20 de maig al 7 de juny de 10 a 14 h. Els menors amb necessitats educatives especials faran una inscripció personalitzada del 20 de maig al 7 de juny, de 10 a 14 h. Els llocs d'inscripció són el Casal Jove del Port de Sagunt i el Centre Cultural Mario Monreal.

El regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, afirma que, ja que la temàtica d'enguany és la volta al món, l'escola girarà entorn dels viatges, el coneixement dels continents i de les diferents cultures, sempre des d'un punt de vista lúdic alhora que formatiu. "Intentarem que tinguen cabuda tots els xiquets i xiquetes que s'inscriguen, per la qual cosa, a pesar que l'ordre en la inscripció és important, segurament, com tots els anys, quasi totes les xiquetes i xiquets que s'inscriguen aconseguiran una plaça a l'escola d'estiu", declara el regidor.

Els col·legis que acolliran l'Escola d'Estiu són el CEIP Cronista Chabret, CEIP María Yocasta i CEIP Cervantes, amb horari d'entrada de 8 a 9 h del matí, i eixida a les 13.30 h amb opció de menjador fins a les 15.30 h. L'activitat està destinada a xiquetes i xiquets de 3 a 12 anys (nascuts entre 2007 i 2015), classificant-se en diversos grups segons l'edat: Mini escola, de 3 a 4 anys; Escoleta, de 5 a 6 anys; Campa, de 7 a 8 anys i Urba, de 9 a 11 anys. A més, les mares i pares podran triar entre diverses modalitats: modalitat A, del 25 al 28 de juny; modalitat B, del 25 de juny al 31 de juliol; i la modalitat C, dividida entre la primera quinzena de juliol, del 1 al 12, i la segona quinzena, del 15 al 26 de juliol.

Pel que fa al preu de la matrícula, este està directament vinculat a la modalitat triada. El preu de la modalitat A és de 32 € (sense menjador però amb opció de carmanyola escolar); el de la modalitat B és de 130 € (230 € amb menjador) i el de la modalitat C és de 75 € per cada quinzena (120 € amb menjador).

Les xiquetes i xiquets membres de família nombrosa de categoria general obtindran un 40% de descompte, mentre que els de categoria especial tindran un 60% de descompte. El servici de menjador queda exclòs d'estes bonificacions.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

Darío Moreno: “Este domingo nos jugamos nuestro modo de vida, nuestro modelo de sociedad, y nuestra ciudad”
La actuación consiste en ejecutar una infraestructura hidráulica para la restauración del funcionamiento de la Gola de Quartell que pondrá fin a los problemas medioambientales, agrícolas y urbanos de la zona de Almardà que ocasionan los temporales de lluvias

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.