Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MUSEROS

L'Escola Infantil de Museros porta als alumnes al fons del mar amb la seua aula multisensorial

Es tracta d'un nou espai de descobriment i d'estimulació dels sentits
REDACCIÓ - 14/06/2017
Cristina Civera visita el centre per conèixer el nou projecte. EPDA Cristina Civera visita el centre per conèixer el nou projecte. EPDA
Els alumnes i les alumnes de 2 anys, de l'Escola Infantil de Primer Cicle Municipal, viatgen als fons del mar amb el nou projecte d'aula multisensorial. El passat mes, l'alcaldessa Cristina Civera i el regidor d'educació Víctor Xercavins acudiren a l' inauguració de l'aula del fons marí, un nou espai de descobriment i d'estimulació dels sentits. L'aula disposava d'una gran varietat d'elements, de textures i de colors perquè els més menuts investigaren i interactuaren amb l'entorn.Com a novetat, l'aula multisensorial del fons marí va incorporar l'experimentació amb els peus. La música i el soroll de les ones de la mar acompanyaren el joc dels xiquets i de les xiquetes de l'Escola. Gràcies a la col·laboració de pares, mares i mestres, els alumnes i les alumnes gaudiren d'un espai per descobrir, jugar i aprendre lliurement.L'aula multisensorial del fons marí pertany al projecte Aula multisensorial, basat en la pedagogia de la investigació. Un espai viu i en constant canvi, perquè els menuts desenvolupen els seus sentits mitjançant el descobriment, la investigació i la participació amb el medi.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Desde esta mañana y hasta el 5 de enero, las familias con niños disfrutan de 11 a 19 horas de un ocio diferente

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.