Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PUÇOL

L'Espai Jove de Puçol organitza classes per aprendre a construir aplicacions per a mòbils

Aprendre a dissenyar aplicacions i a programar amb Scratch, les dos matèries triades este trimestre per la Regidoria de Joventut per als tallers gratuïts
- 07/10/2017
Classe a l Classe a l"Espai Jove de Puçol. EPDA

És sens dubte una imatge idíl·lica, per a ells i també per als seus pares: jóvens d'11 a 16 anys, en classe, atenent sense pestanyejar, amb el mòbil en la mà i jugant… però jugant a crear aplicacions que poden ser d'oci o instructives, però en qualsevol cas són apassionants per a tots ells. És el panorama que es viu en l'Espai Jove de Puçol amb els tallers de programació organitzats per l'Ajuntament.

Aprendre a dissenyar aplicacions i a programar amb Scratch, les dos matèries triades este trimestre per la Regidoria de Joventut per als tallers gratuïts de programació dirigits a jóvens d'11 a 16 anys, que s'impartixen els dies 6 i 13 d'octubre (app) i 3 i 17 de novembre (Scratch).

En total, 13 alumnes han començat el curs que impartix Sandra, una jove que sap molt ben com arribar al seu públic: el primer, repartir tablets als assistents, sobretot als què no portaven el seu mòbil; després, mostrar alguns jocs dissenyats per ella en tallers com el que ha començat el 6 d'octubre; finalment, mà a l'obra… a construir la seua pròpia aplicació.

Un ràpid repàs a una ferramenta coneguda i fàcil de manejar, App Inventor, unes nocions bàsiques per a un públic que ja domina el maneig del mòbil i, sobretot, que aprén inclús més ràpid del que explica la professora.

I a practicar, no sols per a crear jocs, també algunes utilitats d'ús quotidià.

Però el primer, això que anomenem trencar el gel, amb Cazasetas, un joc dissenyat per Sandra amb el que ràpidament s'han familiaritzat els jóvens…

I s'han proposat millorar-lo. Faltaria més.

Així són els tallers gratuïts que organitza l'Ajuntament de Puçol en l'Espai Jove: pràctics, amens, útils… si encara no els coneixes informa't en la web de joventut Xtu.

Otras noticias en L´H. Nord

Compta amb un equip de 14 persones i la inversió de la Diputació de 354.000 euros
El alcalde de Emperador vuelve a lograr la única mayoría absoluta del Partido Popular en la comarca de l’Horta nord

Otras noticias en sucesos

La Policia Local de Paterna ha abierto diligencias penales contra el conductor del camión, que transportaba una viga de 40 metros de longitud y 35 toneladas de peso, por un presunto delito contra la seguridad vial
El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.