Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PUÇOL

L'Espai Jove de Puçol organitza classes per aprendre a construir aplicacions per a mòbils

Aprendre a dissenyar aplicacions i a programar amb Scratch, les dos matèries triades este trimestre per la Regidoria de Joventut per als tallers gratuïts
- 07/10/2017
Classe a l
Classe a l"Espai Jove de Puçol. EPDA

És sens dubte una imatge idíl·lica, per a ells i també per als seus pares: jóvens d'11 a 16 anys, en classe, atenent sense pestanyejar, amb el mòbil en la mà i jugant… però jugant a crear aplicacions que poden ser d'oci o instructives, però en qualsevol cas són apassionants per a tots ells. És el panorama que es viu en l'Espai Jove de Puçol amb els tallers de programació organitzats per l'Ajuntament.

Aprendre a dissenyar aplicacions i a programar amb Scratch, les dos matèries triades este trimestre per la Regidoria de Joventut per als tallers gratuïts de programació dirigits a jóvens d'11 a 16 anys, que s'impartixen els dies 6 i 13 d'octubre (app) i 3 i 17 de novembre (Scratch).

En total, 13 alumnes han començat el curs que impartix Sandra, una jove que sap molt ben com arribar al seu públic: el primer, repartir tablets als assistents, sobretot als què no portaven el seu mòbil; després, mostrar alguns jocs dissenyats per ella en tallers com el que ha començat el 6 d'octubre; finalment, mà a l'obra… a construir la seua pròpia aplicació.

Un ràpid repàs a una ferramenta coneguda i fàcil de manejar, App Inventor, unes nocions bàsiques per a un públic que ja domina el maneig del mòbil i, sobretot, que aprén inclús més ràpid del que explica la professora.

I a practicar, no sols per a crear jocs, també algunes utilitats d'ús quotidià.

Però el primer, això que anomenem trencar el gel, amb Cazasetas, un joc dissenyat per Sandra amb el que ràpidament s'han familiaritzat els jóvens…

I s'han proposat millorar-lo. Faltaria més.

Així són els tallers gratuïts que organitza l'Ajuntament de Puçol en l'Espai Jove: pràctics, amens, útils… si encara no els coneixes informa't en la web de joventut Xtu.

Otras noticias en L´H. Nord

La obra estará financiada por la Diputación de Valencia y contará con un presupuesto de 30.000 euros
Desde esta mañana y hasta el 5 de enero, las familias con niños disfrutan de 11 a 19 horas de un ocio diferente

Otras noticias en sucesos

Los agentes detectaron la plantación “indoor” al acudir al edificio una patrulla por una disputa vecinal e intervinieron 112 plantas de marihuana en fase de crecimiento con un peso total de 20 kilogramos
Se trata de un joven de 29 años de Sant Joan de Moró

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.