Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
EL PUIG

L'IES El Puig i Bongar Perruquers organitzen una marxa solidària amb una escola de Tanzània

Amb el xicotet gest solidari d'1 euro els participants ajudaran a millorar les condicions de l'alumnat d'un col·legi orfandat que salva vides al nord del país africà
REDACCIÓN - 16/12/2018
Participants en la iniciativa solidària. EPDA Participants en la iniciativa solidària. EPDA
Este dilluns 17 de desembre l'Institut d'Educació Secundària (IES) del Puig ha convocat, amb la col·laboració de Bongar Perruquers, una marxa destinada a recollir fons per a una escola orfandat de Tanzània.
La marxa, que està oberta a la participació de totes les persones que vulguen col·laborar, comença a les 9 del matí en l'institut i finalitza en el poliesportiu municipal La Pedrera. Les inscripcions són d'un donatiu d'1 euro i poden fer-se en el moment previ a l'eixida. Per a les persones que no puguen acudir però igualment estiguen interessades a recolzar la iniciativa, s'ha habilitat una guardiola al local de Bongar Perruguers, al carrer Orden de la Merced 29, on podran fer el seu donatiu fins després de Reis Mags.
L'acció es correspon amb l'activitat solidària que el centre educatiu celebra tradicionalment abans de començar les vacances de Nadal. En esta ocasió traspassa les parets de la institució, obrint-se a la participació i col·laboració de tota la ciutadania.
La idea de destinar fons a una escola de Tanzània parteix de Juanra Bonilla, de Bongar Perruquers, que va participar l'estiu passat junt amb un grup d'amics a un programa de voluntariat al col·legi orfandat Blue Sky School de Nambala, Arusha, al nord del país africà.
Es tracta d'una institució que ofereix educació a xiquets i xiquetes que, d'una altra manera, estarien sense escolaritzar i el seu paper és fonamental per salvar vides en la zona. A través de campanyes de recaptació com esta, se li dóna al col·legi l'oportunitat de millorar les seues infraestructures, acollir més alumnes i millorar la qualitat del seu ensenyament. El dilluns 17 de desembre la ciutadania té l'oportunitat de posar el seu xicotet granet de sorra per ajudar a millorar les condicions de vida de centenars de xiquetes i xiquets africans.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Durant uns 15 dies, el camp de futbol no estarà operatiu
Del 23 al 26 de abril, se celebrarán talleres y cuentacuentos infantiles para niñas y niños de 6 a 11 años.

Otras noticias en sucesos

El arquitecto municipal, Rubén Bellido, hizo valer su condición de funcionario del ayuntamiento desde 2007 para conseguir que obras promovidas por el consistorio fueran adjudicados al otro acusado
Según la Guardia Civil, el contenedor había estado bajo "vigilancia discreta" después de haber sido despachado en la aduana valenciana y por el momento no se ha producido ninguna detención relacionada con el alijo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.