Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
NÀQUERA

La Biblioteca Municipal llança un desafiament per a totes les edats

Caldrà llegir-se mínim 25 llibres abans del Dia Internacional del Llibre
REDACCIÓ - 19/11/2018

La Biblioteca Pública de Nàquera llança un desafiament per a tots els usuaris que tinguen com a mínim quatre anys d'edat. Aquest repte consisteix a llegir un mínim de 25 llibres abans del pròxim 23 d'abril del 2019, dia en el qual se celebra el Dia Internacional del Llibre.

Com tot desafiament, tindrà un obsequi per a tot el que aconseguisca llegir aquesta xifra de llibres però no solament açò, també hauran premis per als tres lectors que més llibres lligen. Com hi ha clares diferències, tant en la temàtica com en la forma, dels llibres d'adults amb els infantils, les lectures es comptabilitzaran en funció d'un rang d'edats. En concret en quatre rangs: de 4 a 6 anys (tindran com a meta 50 donada la brevetat dels llibres), de 7 a 10 anys, de 10 a 14 anys i, finalment, per a majors de 14 anys. Els requisits per a participar són pocs. Simplement cal disposar del carnet d'usuari de la Biblioteca Pública de Nàquera i tenir més de 4 anys d'edat.

A més, a partir del mes de gener, a més del Club de Lectura tindrem trobades amb autors amb el I Cicle de presentacions de llibres de poesia en castellà.

Les sessions es realitzaran el penúltim divendres de mes i començaran el 18 de gener. Fins al moment es pot confirmar que es comptarà amb la presentació de:

'Sexo, drogas, poesía y rock and roll' y 'Ascendiendo a lo hondo' de Javier Vayá, 'Aún tu nombre' de Ramón Campos., 'Armisticio' de Sara Demiguel y 'La piel como enigma' de Francis Ferris.

D'altra banda, la Biblioteca Pública de Nàquera té un altre tipus de serveis com ara el servei de préstec bibliotecari, el préstecs interbibliotecari, el creuallibres, les peticions dels usuaris i l'aula d'informàtica i la zona wifi.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

“Para poder dejar atrás cuatro años de parálisis y división en necesario unir los votos en el Partido Popular"

Otras noticias en sucesos

El suceso ocurrió ayer en torno a las 14.30 horas en un lugar aún sin concretar por las fuentes consultadas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.