Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PUÇOL

La Fira de l'Estudiant de Puçol orienta als alumnes sobre el seu futur professional

Es realitza els dies 12 i 13 de febrer a l'Espai Jove de la localitat
REDACCIÓ - 12/02/2019
Fira de l Fira de l"Estudiant de 2018 en Puçol. EPDA

No saps encara què t'agradaria estudiar més endavant o quina professió és la que s'ajusta al teu perfil? Amb la Fira de l'Estudiant, els dies 12 i 13 de febrer, l'Espai Jove es converteix en el punt ideal per a informar els joves sobre totes les carreres i totes les eixides per a poder desenvolupar les seues inquietuds formatives i laborals.

Al llarg de dos dies, l'Espai Jove recull no solament les propostes de les universitats, representades en diferents estands, sinó també l'oferta dels diferents centres educatius de Puçol, tanten l'àmbit decicles formatius com batxillerat, carreres universitàries i possibles eixides professionals per a qualsevol formació.

«Encara que la fira s'orienta sobretot a l'alumnat de secundària i batxillerat que ha de triar forçosament un camí a partir del pròxim any, també està oberta a tota mena de públic, tant estudiants com pares que desitgen eixir de dubtes sobre què fer i on ho poden fer», assenyalala regidorad'Educació,MeryCortell.

A més de les visites ja concertades amb els col·legis i instituts de la població, existeix també un horari reservat perquè pares i fills puguen acudir junts i aclarir dubtes, tant el dilluns com el dimarts, de13.30a14.30i de16.45a 17.45 hores.

Naturalment, les visites i consultes són gratuïtes.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Desde esta mañana y hasta el 5 de enero, las familias con niños disfrutan de 11 a 19 horas de un ocio diferente

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Los bomberos los localizaron a las 5 de la madrugada y pasaron toda la noche con ellos
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.