Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BENISSANÓ

La Junta Local contra el Càncer i Visualfy, premis Castell de Benissanó 2019

Els reconeixements van ser aprovats per unanimitat del Ple de Benissanó
REDACCIÓ - 03/12/2018
Visualfy Visualfy
Junta Local contra el Càncer Junta Local contra el Càncer

El Plenari de l'Ajuntament de Benissanó, a proposta de l'equip de govern, aprovà per unanimitat concedir els premis "Castell de Benissanó" 2.019 a l'empresa Visualfy, amb distinció de caràcter autonòmic, i a la Junta Local Contra el Càncer, amb distinció de caràcter local.

Visualfy, empresa ubicada en esta població del Camp de Túria, ha estat reconeguda internacionalment amb diferents i importants guardons. Aquesta empresa destaca pel seu caràcter social en la utilització de les tecnologies de la informació i comunicació amb l'objectiu de reforçar l'accessibilitat de les persones amb capacitats diferents, evitant i eliminant aquelles "barreres" que encara pateixen aquestes persones.

La Junta Local Contra el Càncer de Benissanó realitza un treball incansable d'implicació per tal d'aconseguir arribar a l'erradicació d'esta malaltia que a tanta gent afecta. Són nombroses les activitats que estan portant a cap per tal de recaptar recursos i de visibilitzar la importància en la investigació i la prevenció en la lluita contra el càncer.

Com ja és habitual, els guardonats rebran les seues distincions en la "Setmana del Castell" que cada any es celebra al voltant del 4 de febrer, dia de l'adquisició del castell per part del municipi.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

El festival ha impulsat el projecte de reconstrucció dels instruments representats en el teginat mudèjar de la Sang

Otras noticias en sucesos

Según fuentes del Consorcio de Bomberos de Castellón y de la Policía Local, el incendio se declaró a última hora de ayer en una vivienda de la urbanización Cala Puntal
Denunció dos robos con violencia de dinero tras realizar dos extracciones en cajeros
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.