Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
COMARCA

La Mancomunitat de l'Horta Nord comptarà amb una agent d'Igualtat en gener de 2019

Es contractarà gràcies a una subvenció de la Conselleria de Polítiques Inclusives
REDACCIÓ - 10/11/2018
Responsables de la Mancomunitat de l?Horta Nord. / EPDA Responsables de la Mancomunitat de l?Horta Nord. / EPDA
La Mancomunitat de l'Horta Nord comptarà pròximament amb un agent d'Igualtat que es contractarà mitjançant l'ajuda econòmica de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. Esta persona atendrà les necessitats en esta matèria dels diferents municipis que conformen l'entitat i que tenen mancomunitats el departament de Serveis Socials.
La figura d'agent d'igualtat s'ha creat perquè desenvolupe diferents funcions entre les quals es troben les següents: informació i assessorament personalitzat a dones sobre recursos i serveis, formació, orientació sociolaboral o itineraris professionals; prevenció i detecció de violència de gènere així com descobriment dels recursos que els municipis necessiten per a fer front a este problema; informació i ajuda a dones per a la creació d'empreses; impuls de la perspectiva de gènere en les polítiques públiques municipals; creació de campanyes dirigides a promocionar la igualtat entre homes i dones; i disseny d'accions que afavorisquen l'associacionisme entre persones de sexe femení.
La persona seleccionada com agent d'igualtat haurà de tindre una formació sòlida en la matèria, obtindrà un contracte de mínim 35 hores setmanals i prestarà els seus serveis entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2019. La seua activitat haurà d'estar coordinada amb una agent de la Ciutat de València qui, al mateix temps, ajustarà la seua acció amb la de l'encarregat de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.
"La contractació d'una persona tècnica en Igualtat és una excel·lent notícia, perquè tindrem a l'abast una ferramenta essencial per a poder desenvolupar polítiques efectives que posen fi a la discriminació i a la desigualtat entre homes i dones", explicà Yolanda Sánchez, delegada de Benestar Social de la Mancomunitat de l'Horta Nord.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Mediante esta intervención en la vía pública, se ha conseguido eliminar las barreras físicas que dificultan el paso peatonal por una de las calles de la localidad con mayor tránsito de gente debido a su actividad comercial
La gestora ha valorado la victoria de Carceller en la alcaldía de Puçol durante las últimas elecciones municipales

Otras noticias en sucesos

La Policia Local de Paterna ha abierto diligencias penales contra el conductor del camión, que transportaba una viga de 40 metros de longitud y 35 toneladas de peso, por un presunto delito contra la seguridad vial
La Guardia Civil de Oliva ha detenido “Infraganti” a una persona como supuestos autor de un delito de tráfico de drogas al menudeo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.