Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA POBLA DE FARNALS

La Pobla de Farnals aprova un pressupost de 6.400.000 euros per al 2018

Es crea una partida de 45.000 perquè la ciutadania decidisca en què invertir els diners
REDACCIÓ - 31/01/2018

La corporació de la Pobla de Farnals ha aprovat el pressupost per al 2018, que ascendix a 6.400.000 euros, gràcies al suport de l'equip de govern i del grup municipal Ciudadanos. El document reflectix un augment de 6´67% respecte de l'any anterior, degut a la major recaptació prevista, sense incrementar els impostos directes, per la previsió d'una major activitat econòmica en el municipi.

"Hem dut endavant uns pressupostos equilibrats, progressistes i respectuosos amb la situació que encara patixen moltes famílies, sense incrementar la pressió fiscal i, alhora, mantenint i en alguns casos augmentant els serveis que el municipi presta", ha manifestat Enric Palanca, alcalde de la localitat.

Una de les principals novetats és la dotació de 45.000 euros per a realitzar inversions participatives, mitjançant la posada en marxa d'un procés que tindrà en compte tots els col·lectius i sectors poblacionals per a executar les propostes que es recullen. També s'ha creat una partida de 12.000 euros per al departament de normalització lingüística, la despesa en infància i joventut ha augmentat de 10.000 a 24.200 euros i es mantenen els 60.000 euros per a les ajudes d'emergència de la regidoria de Serveis Socials.

En matèria de sostenibilitat, es desenvoluparà un Pla de Mobilitat Urbana, per al qual s'han reservat 31.500 euros, i augmenta la despesa adreçada a realitzar activitats de conscienciació ciutadana. La quantitat destinada al manteniment de les vies públiques creix considerablement, passant de 15.000 a 24.500 euros, una important part de la qual servirà per a reparar les voreres del nucli de la platja. També s'està treballant en la creació de l'Agrupació Local de Protecció Civil, amb la dotació de material bàsic i mobiliari per a les persones voluntàries.

En l'àrea de promoció turística, es preveu substituir les passarel·les de la platja i col·locar papereres de recollida selectiva en tots els punts de l'arena. Se seguiran potenciant les fires d'Estiu i de Nadal, i es pretén crear un premi de novel·la gràfica de rellevància internacional.

Altres inversions reflectides en el pressupost són la substitució de la tanca lateral del poliesportiu, la reparació de les butaques de la Casa de la Cultura, l'adquisició de nous ordinadors per a la Biblioteca, la construcció d'un skateparc i l'adequació d'un espai per a la joventut.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Desde esta mañana y hasta el 5 de enero, las familias con niños disfrutan de 11 a 19 horas de un ocio diferente
La galerista valenciana inauguró la VII exposición de arte contemporáneo a cargo de alumnos de Caxton College

Otras noticias en sucesos

Pocos minutos antes un ciclista de 42 años sufrió heridas graves tras chocar contra un turismo en la carretera que une la pedanía oriolana de San Bartolomé y Callosa de Segura
El grupo criminal está formado por cinco miembros de una misma familia (padre, madre, hija, yerno y cuñado)
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.