Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA POBLA DE FARNALS

La Pobla de Farnals inicia la reurbanització del carrer Caravel·les al barri de la Platja

La intervenció pretén millorar el vial a més d'atorgar-li interés turístic
REDACCIÓ - 27/09/2018
Obres en el carrer Caravel.les del barri de la Platja de Puçol. / epda Obres en el carrer Caravel.les del barri de la Platja de Puçol. / epda
Les obres de reurbanització i reforma del carrer Caravel·les del barri de la Platja de la Pobla s'iniciaren el 10 de setembre. L'objectiu d'estos treballs és transformar el vial en un bulevard atractiu per al comerç i el turisme i en una nova zona d'oci.
Es treballarà sobre el tram comprés entre l'encreuament amb l'avinguda de la Mar fins al carrer Joncar. Les obres inclouen la pavimentació del carrer i diverses actuacions d'urbanització complementàries relatives a l'enllumenament, la jardineria i la col·locació de mobiliari urbà. Concretament, es preveu la pavimentació amb taulells en les voreres i amb rajola en les zones d'aparcament (una en cordó i una altra en bateria) i calçada. A més, en el disseny del projecte s'ha tingut present el compliment de la normativa d'accessibilitat per a eliminar les barreres arquitectòniques i es contempla la substitució de la circulació en doble sentit per la conducció en direcció única.
La intervenció tenia un preu d'eixida de 387.487'21 euros, però s'ha licitat finalment per 320.392'27, ja que l'empresa a la qual se li ha adjudicat ha realitzat una important rebaixa. Així, el romanent s'utilitzarà per a reasfaltar les zones més deteriorades del camí de la Mar. L'actuació està sufragada amb el fons d'Inversions Financerament Sostenibles del mateix Ajuntament.
Donat que la zona afectada es troba al barri de la Platja, el consistori va esperar fins al final de la temporada estival per a iniciar les obres, les quals hauran d'estar finalitzades abans del 31 de desembre.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

L’alcalde de Foios es partidari de continuar amb un projecte que “ha funcionat” durant la passada legislatura
L’alcalde de Meliana dóna entrada a Unides Podem per a traslladar la imatge de continuïtat amb el Govern del Botànic

Otras noticias en sucesos

La operación "Finito" se inició a raíz de varios robos cometidos entre los meses de enero y marzo en las provincias de Alicante, Albacete y València, y en la región de Murcia
Según la Policía Nacional, sobre esta mujer pesaba una orden de detención internacional para extradición desde el pasado abril
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.