Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA POBLA DE VALLBONA

La Pobla de Vallbona adquirix un nou tractor per esbrossar i netejar carreteres i camins del municipi

La inversió de la compra del vehicle municipal és quasi 49.000 euros
REDACCIÓ - 16/08/2018
El nou tractor municipal ja ha començat els treballs de neteja. El nou tractor municipal ja ha començat els treballs de neteja.

El tractor que acaba d'adquirir l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha iniciat ja els treballs per a esbrossar les diferents vies que connecten totes les zones residencials del nostre municipi amb el nucli urbà. Després d'haver invertit en la compra d'aquest vehicle 48.940 euros (IVA inclòs), s'espera millorar la seguretat viària en el municipi i un estalvi per a les arques municipals.

Els treballs per a esbrossar els camins i vies que connecten les diferents zones residencials de la localitat han començat. Aquesta vegada, no obstant això, seran treballadors de la Brigada d'Obres i Serveis del consistori poblà els qui s'encarregaran d'escometre aquestes tasques. Açò és possible després de la inversió de quasi 49.000 euros efectuada recentment, per a adquirir un tractor que posseeix un braç articulat.

L'edil de Serveis en l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona, Juan Aguilar, exposa els motius d'aquesta recent adquisició: "D'una banda, és necessari anar renovant els vehicles que empren els treballadors municipals. En el cas del tractor, feia quasi 40 anys que no s'efectuava una inversió, i açò motivava que haguérem de sol·licitar a empreses externes que escometeren certs treballs".

Açò, explica Aguilar, ens porta al segon motiu d'aquesta inversió: "Cada any havíem de sol·licitar que alguna companyia fera la neteja de les parcel·les municipals i de les carreteres o camins. Per exemple, l'any passat només a esbrossar aqueixes vies de comunicació va suposar 6.000 euros. Després, la neteja de solars suposava xifres properes a altres 2.000 euros. Ara, estalviem aqueixa quantitat en disposar d'un vehicle capacitat per a escometre aqueixos treballs".

El responsable de serveis considera necessari que l'administració municipal siga eficient en aquest tipus d'actuacions: "Hem de donar el millor ús possible a cada euro. Pel que fa a la neteja de parcel·les, si som exigents amb les quals són de titularitat privada és perquè ens comprometem a donar un bon exemple, per la qual cosa tindrem les nostres parcel·les en condicions òptimes. De la mateixa manera, és necessari que tots els camins i carreteres estiguen buidats d'aqueixa vegetació que va cobrint la calçada, la qual cosa incrementa les possibilitats que es patisquen accidents, ja que l'espai per a circular resulta menor... si no s'actua eliminant aqueixes males herbes, que és el que estem fent ja".

Juan Aguilar recorda que aquesta actuació no és aïllada, sinó que es mantindrà durant tot l'any: "És cert que aquestes tasques de neteja solen escometre's a l'estiu, però els treballs del nou tractor municipal no es limitarà a aquesta època de l'any. Al contrari, està previst que es produïsquen de forma ininterrompuda, per a garantir les millors condicions possibles en totes les zones del nostre municipi".

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

Organizada por el Ayuntamiento de Riba-roja y la European Vortal Academy, con la participación de Cosital, se celebrará en el Castell el próximo 27 de junio
La mayoría de alcaldes y concejales del PP del partido judicial de Llíria respalda al alcalde con mayoría absoluta

Otras noticias en sucesos

La Guardia Civil de Oliva ha detenido “Infraganti” a una persona como supuestos autor de un delito de tráfico de drogas al menudeo
El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.