Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA POBLA DE VALLBONA

La Pobla de Vallbona comptarà amb més de 184.000 euros de la Diputació (IFS) en la millora d'actuacions al municipi

Segons el regidor d'Urbanisme es seguirà els criteris tècnics i s'analitzaran les necessecitats per millorar el problemes dels veÏns
REDACCIÓN - 06/07/2018

La Diputació de València ha assignat a la Pobla de Vallbona 184.329 euros, en una subvenció que forma part de les Inversions Financerament Sostenibles (IFS). Es tracta d'unes subvencions encaminades a escometre actuacions amb una 'vida útil' d'almenys 10 anys. Aquests diners provenen de la liquidació pressupostària de l'exercici 2017, que es va saldar amb un superàvit de 35 milions d'euros en l'ens provincial.

Segons expliques fonts de la Diputació de València, les futures obres s'escometen per a renovar les xarxes de clavegueram; la xarxa de proveïment domiciliari d'aigua potable; la millora del servei de recollida; gestió o tractament de residus; la il·luminació pública; infraestructures de transport; o mesures que contribuïsquen a protegir el Medi ambient, entre altres.

En el cas de la Pobla de Vallbona, se li han assignat 184.329 euros. El regidor d'Urbanisme en el consistori poblà, Juan Aguilar, explica que encara no s'ha determinat en quin tipus d'obres s'invertirà aqueixa quantitat econòmica: "Sí que puc confirmar dos aspectes: el primer, que la corporació municipal seguirà seguint criteris tècnics. Es revisaran les bases, s'analitzaran les necessitats i s'actuarà en conseqüència".

"En segon lloc, també puc confirmar que es donarà el millor ús a aqueixos diners. Per desgràcia existeixen moltes zones del municipi on va haver-hi una tasca de manteniment deficient, o fins i tot hi ha zones on aqueix manteniment no ha existit durant dècades. Existeixen molts barris en què van estar desatesos per anteriors governs, però l'actual corporació ha trencat amb aqueixa mala gestió: nosaltres sí que analitzem la situació i assignem mitjans econòmics per a solucionar els problemes que s'han anat acumulant. Siga amb recursos propis o amb partides que ens arriben des de la Diputació, seguirem corregint les deficiències que detectem i millorant la vida dels nostres veïns i veïnes".

Aguilar no ha volgut deixar passar l'oportunitat per a exposar la seua postura respecte als criteris que segueix l'ens provincial per a repartir aquest tipus de subvencions: "Considere que la fórmula que determina que quantitat econòmica percep cada municipi no és la millor, i suposa un perjudici per a localitat. Vull recordar-li a la Diputació de València que el nostre municipi té 25.000 habitants, és el més poblat del Camp de Túria, i acumula anys de falta d'inversions, per la qual cosa les seues reivindicacions mereixen ser preses en consideració".

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

La mayoría de alcaldes y concejales del PP del partido judicial de Llíria respalda al alcalde con mayoría absoluta

Otras noticias en sucesos

Pocos minutos antes un ciclista de 42 años sufrió heridas graves tras chocar contra un turismo en la carretera que une la pedanía oriolana de San Bartolomé y Callosa de Segura
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.